ΒΕΡΟΙΑ

Πεντάδα απόντων για τη Βέροια στο Αγρίνιο

Πεντάδα απόντων για τη Βέροια στο Αγρίνιο
Ιμπραΐμ, Αμπντούν, Μπερμπάτοφ INTIME SPORTS

Την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα έχει θέσει ως στόχο η Βέροια, που κοντράρεται την Τρίτη (22/9, 18.15) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Χωρίς Αμπντούν, Γιουσούφ και Όστοϊτς η ομάδα της Ημαθίας, σύνθημα νίκης από Γεωργιάδη.

Από το εντός έδρας εις βάρος της 3-0 από τον ΠΑΟΚ προέρχεται η Βέροια, η οποία την Τρίτη (22/9, 18.15) τίθεται αντιμέτωπη με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο. Ο προπονητής της ομάδας της Ημαθίας δεν υπολογίζει στους Αμπντούν, Γιουσούφ, Καλί, Λόπεθ και Όστοϊτς.

Η αποστολή, αντίθετα, απαρτίζεται από τους εξής: Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Μαλόν, Νάστος, Μαραγκός, Ετζενγκέλε, Βεργώνης, Σιόντης, Ιμπραΐμ, Μαγέφσκι, Μερεμπασβίλι, Ναζλίδης, Κόλα, Γιαννούλης, Καρακώστας, Νέτο, Καϊκούτ, Γεωργιάδης, Πούγγουρας.

Ο Γεωργιάδης ανέφερε στη Nova για τον αγώνα της Αιτωλοακαρνανίας: " Παίζουμε με μία ομάδα που ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα έχοντας δύο νίκες. Είναι μια καλή ομάδα που έχει μια αρκετά δυνατή έδρα. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε και καλή εμφάνιση αλλά να πάρουμε και βαθμούς. Ο Παναιτωλικός βασίζεται στην ομαδική δουλειά αλλά διαθέτει και 2-3 πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές.

Σίγουρα έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, όπως άλλωστε και όλες οι ομάδες. Εμείς θα κοιτάξουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και θα μπούμε στο ματς για να κερδίσουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα παίξουμε με στόχο τη νίκη, όπως σε όλα τα παιχνίδια".

Πεντάδα απόντων για τη Βέροια στο Αγρίνιο

(το πούλμαν της Βέροιας έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή στο Αγρίνιο)

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ