ΒΕΡΟΙΑ

Παρελθόν από τη Βέροια ο Καλαϊτζίδης

Παρελθόν από τη Βέροια ο Καλαϊτζίδης

"Έκλεισε ένας ακόμη κύκλος μου στη Βέροια" δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος αποχώρησε από την "βασίλισσα του Βορρά".

Την πόρτα της εξόδου για μία ακόμη φορά διέβη ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης παρόλο που κατάφερε να κρατήσει τη Βέροια στη Superleague.

Ο Έλληνας τεχνικός με μία μακροσκελή δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας επιβεβαίωσε την αποχώρησή του ευχαριστώντας όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε.

Αναλυτικά είπε:

"Επειδή έχω διατελέσει ίσως ο “µακροβιότερος” προπονητής της Βέροιας (έστω και µε τα διαλείµματα της απουσίας µου, που τελικά - όπως έδειξε η ζωή - µας ένωναν περισσότερο....) θα µου επιτρέψετε να ξεκινήσω την αναφορά µου για την φετινή περίοδο αρχίζοντας από την περσινή.

Ο λόγος είναι το ότι εκείνη η οµάδα κέρδισε την άνοδό της στη Super League, παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο, όπως οµολογούσαν και µας παρασηµοφορούσε αυτή η οµολογία, η συντριπτική πλειοψηφία των αγωνιστικών αντιπάλων µας, των προπονητών, των ποδοσφαιριστών, των δηµοσιογράφων αλλά και των φιλάθλων που µας χειροκροτούσαν στα περισσότερα γήπεδα.

Όταν ανέλαβα την φετινή οµάδα, στις 20 Νοεµβρίου 2012 και µε καλυµµένο το 1/3 του φετινού πρωταθλήµατος, οι ήδη διαµορφωµένες συνθήκες ήταν διαφορετικές, δυσκολότερες, περισσότερο πολύπλοκες, συν την πιεστική ανάγκη να ξεφύγουµε από την προτελευταία θέση της βαθµολογίας και να αυξήσουµε την βαθµολογική συγκοµιδή από τους µονοψήφιους 9 πόντους.

Ευτυχώς, στην οµάδα υπήρχαν µερικά από τα παιδιά που είχαµε δουλέψει µαζί την προηγούµενη χρονιά, κι αυτό σηµαίνει µε απλά λόγια πως ήταν ήδη εκπαιδευµένοι στην αγωνιστική φιλοσοφία µου, όπως κι εγώ γνώριζα καλά τις δυνατότητές τους και τον καλό τους χαρακτήρα.

Αυτό µας έδωσε χρόνο ώστε να προσαρµοστούν γρηγορότερα και αποτελεσµατικότερα και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, που τελικά έφεραν σε πέρας, µε επιτυχία, την αποστολή που µας ανατέθηκε.

Η φετινή οµάδα κατάφερε και συνέχισε τις καλές εµφανίσεις στις οποίες είχε συνηθίσει η περσινή οµάδα, και πέρα από την παραµονή µας στην Super League, κατορθώσαµε και παίξαµε καλό ποδόσφαιρο, θεαµατικό και παραγωγικό, ίσως όχι στον µέγιστο βαθµό που επιθυµούσαµε, αλλά οι καλές κριτικές που πήραµε από εσάς τους δηµοσιογράφους και από τους φιλάθλους, τόσο των αντίπαλων οµάδων όσο και από τους δικούς µας, µας χαροποιούν πολύ.

Το µέγεθος της προσφοράς των περισσότερων ποδοσφαιριστών µας συνοψίζεται - µολονότι το λεξιλόγιό µου δεν είναι επαρκές για να το διατυπώσω ακριβώς όπως το αισθάνομαι - συνοψίζεται σε µια πρόταση: χωρίς αυτούς δεν θα είχαµε πετύχει το προσδοκώµενο για την οµάδα και την πόλη της Βέροιας.

Εξίσου σηµαντική συµβολή στην πραγµατοποίηση του στόχου µας, είχαν·

Ο µεγαλοµέτοχος και πρόεδρος της οµάδας Κος Γιώργος Αρβανιτίδης και οι συν αυτώ στην διοίκηση.

Ο Γιώργος Κυκερίδης, ο οποίος για ακόµη µία σεζόν ήταν πολύπλευρα ωφέλιµος στην οµάδα και εµένα προσωπικά.

Ο Στέφανος Γαϊτάνος.

Οι συνεργάτες µου στην εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών, Χρήστος Τσελιόπουλος και Κώστας Λιάπης.

Η οµάδα που είχε την ευθύνη για την αποκατάστασης της υγείας των ποδοσφαιριστών Κοι Γιώργος Γιακουµίδης, Αναστάσιος Τυφλίδης και Αλέξανδρος Χουιλίδης.

Ο φροντιστής Σάκης Βούλγαρης

Όλοι οι προαναφερόµενοι και µόνον αυτοί κατά την προσωπική µου εκτίµηση είναι οι πολύτιµοι συνεργάτες, που η χρησιµότητα και η αποτελεσµατικότητά τους ήταν αξεπέραστη.

Συνειδητά άφησα τελευταίο τον φίλαθλο κόσµο της πόλης, ο οποίος ήταν παρών και στα δύσκολα, βοήθησε µαζικότερα από κάθε άλλη φορά, στην πραγµάτωση της επιθυµίας του, να παραµείνει η οµάδα στην Super League.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω, εσάς τους δηµοσιογράφους, όλους µαζί και τον καθένα ξεχωριστά για την συνεργασία µας, την κριτική σας και την βοήθεια που δώσατε στην οµάδα.

Έκλεισε ακόµη ένας κύκλος µου στην οµάδα της Βέροιας.

Και αυτή την φορά, ευτυχής συγκυρία; θεού θέληµα; έφερε τους συγκεκριµένους ανθρώπους να συνεργαστούν και καθένας από τον τοµέα ευθύνης του να συµβάλει στην υλοποίηση του στόχου και την προσδοκία της οµάδας.

Για το εάν θα ανοίξει επόµενος κύκλος, και πότε ο χρόνος θα το δείξει".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ