ΒΕΡΟΙΑ

Ο Γιουσούφ πάει στην Γκάνα, η Βέροια όχι

Ο Γιουσούφ πάει στην Γκάνα, η Βέροια όχι
Βέροια, Αμπντούν ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φαίνεται δεν είναι γραφτό της Βέροιας να ταξιδέψει στο Κουμάσι για το φιλικό με την Ασάντε Κοτόκο. Διαβάστε για ποιο λόγο αναβλήθηκε εκ νέου το τεστ των δύο ομάδων, που ήταν να γίνει στις 15 Νοεμβρίου. Ο Γιουσούφ, πάντως, πάει στην Γκάνα.

Ούτε τώρα πάει στην Γκάνα η Βέροια για το φιλικό με την Ασάντε Κοτόκο. Η ομάδα της Ημαθίας είχε συμφωνήσει με τον αφρικανικό σύλλογο για να τεθούν αντιμέτωποι στις 15 Νοεμβρίου, αλλά στο ίδιο γήπεδο δύο μέρες μετά θα γίνει η αναμέτρηση της Εθνικής Γκάνας με τις Κομόρες.

Θα αναρωτηθεί κανείς: "Μα καλά δεν το γνώριζαν ότι θα γίνει εκεί το παιχνίδι της Εθνικής;". Όχι. Γιατί οι Κομόρες βρήκαν φθηνότερο τσάρτερ για το Κουμάσι, παρότι αρχικά ο αγώνας τους για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν να πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα, στην Άκρα.

Υπενθυμίζεται ότι το ματς με τη Βέροια, με το οποίο θα εορταζόταν η 80ή επέτειος της Ασάντε Κοτόκο, είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 11 Οκτωβρίου, αλλά ούτε τότε κατέστη εφικτό να διεξαχθεί το παιχνίδι. Ο τεχνικός διευθυντής της Βέροιας, Ζήσης Βρύζας, είχε μεταβεί στο Κουμάσι στις 10 Οκτωβρίου, δίνοντας το παρών σε συνέντευξη Τύπου για το φιλικό με την ομάδα του Κοτόκο.

Μπορεί λοιπόν η αποστολή της Βέροιας να μην ταξιδέψει στην Γκάνα, αλλά θα το κάνει ένας παίκτης της. Ο Μοχάμεντ Γιουσούφ είναι διεθνής με τις Κομόρες και θα παίξει στην αναμέτρηση με τους Γκανέζους.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ