ΒΕΡΟΙΑ

"Ο αγώνας τελείωσε από την αρχή"

"Ο αγώνας τελείωσε από την αρχή"
INTIME SPORTS

Ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν έδειξε ιδιαίτερα απογοητευμένος από την ήττα της Βέροιας, αφού ήταν εντός προγράμματος

"Το πρώτο ημίχρονο για μας ήταν πολύ δύσκολο, αφού αρχίσαμε και πάλι όχι με ένα, αλλά με δύο γκολ πίσω. Με τέτοιο αντίπαλο μπορώ να πω ότι ο αγώνας τελείωσε από τη αρχή. Είπα στα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο να δείξουμε ότι είμαστε ομάδα που παλεύει.Μένουν 13 ματς, πρέπει να συνεχίσουμε τον πόλεμο για να μείνουμε στην κατηγορία. Ελπίζω οι παίκτες να καταλαβαίνουν αυτό που λέω", είπε αρχικά ο τεχνικός της Βέροιας και συνέχισε:

"Όταν παίζεις με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό είναι μία άλλη κατηγορία. δεν μπορούμε να κοντράρουμε αυτές τις ομάδες. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, είναι δίκαιη η νίκη του".

Για την κακή εικόνα της άμυνας: "Στα τελευταία 2, 3 ματς έχουμε πρόβλημα με τους αμυντικούς και τους αλλάζουμε συχνά. Μας έλειπαν δύο στόπερ, αλλά στα τελευταία δέκα ματς δεν είχαμε γκολ από κόρνερ, Σήμερα φάγαμε δύο. Ψάχνω την άμυνα που θα κρατήσει τα αποτελέσματα"

Για το γεγονός ότι επέλεξε να δηλώσει τους δύο βασικούς στόπερ (Μπαρμπας, Όστοϊτς) να εκτίσουν την τιμωρία τους σ' αυτό το ματς: "Είχαμε τονΠΑΟΚ και την επόμενη αγωνιστική τον Πανθρακικό, γι' αυτό δήλωσα αυτούς τους δύο για να τους έχουμε στο επόμενο ματς που είναι πιο σημαντικό"

Για τον ΠΑΟΚ και το αν μπορεί να συναγωνιστεί τον Ολυμπιακό: "Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, οι παίκτες έχουν μεγάλη πίεση. Είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο που υπάρχουν τέτοιες ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ".,

Εισιτήρια: 5268

Εισπράξεις: 33723

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ