ΒΕΡΟΙΑ

Ντόστανιτς: "Γιατί να μην μπορεί να σωθεί η Βέροια;"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ράτκο Ντόστανιτς υποστήριξε μετά την ήττα της Βέροιας από τον Πλατανιά ότι πιστεύει στην παραμονή της ομάδας του στη Super League και πως δεν θα αφήσει κανένα παιχνίδι αφού "υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες".

Η Βέροια ηττήθηκε (1-0) από τον Πλατανιά στα Χανιά και ο προπονητής της, Ράτκο Ντόστανιτς, ανέφερε μετά το μ,ματς: "Συγχαρητήρια στον Πλατανιά για τη νίκη του. Από την άλλη να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τον αγώνα που δώσανε σήμερα.

Να είναι όλοι σίγουροι ότι εμείς θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή στο δύσκολο δρόμο που είμαστε. Το μοναδικό λάθος που κάναμε το πληρώσαμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ πολύ φθηνά. Τα δώσαμε όλα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και συνεχίζουμε.

Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και δεν είχαμε πρόβλημα απέναντι στον Πλατανιά. Ίσως διαφορετικό αν δεν υπήρχε η αποβολή. Μπορεί και να χάναμε, αλλά σίγουρα θα είχαμε και εμείς κάποιες ευκαιρίες. Στο γκολ θα μπορούσε να σταματήσει η φάση από τον διαιτητή. Ο παίκτης μας συνέχισε με ελαφριά διάσειση".

Για το μπορεί να μείνει η Βέροια στη Super League:

"Ναι, γιατί να μην μπορεί να σωθεί η Βέροια; Αν μιλάτε ποδοσφαιρικά, όλα μπορούν να γίνουν. Μαθηματικά έχουμε ελπίδες. Δε θα αφήσουμε κανένα παιχνίδι".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ