ΒΕΡΟΙΑ

Ντόστανιτς: "Δεχθήκαμε δύο χαζά γκολ"

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÂÅÑÏÉÁ  (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÂÅÑÏÉÁ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Ράτκο Ντόστανιτς εμφανίστηκε απογοητευμένος απ' την ήττα της Βέροιας με 3-1 απ' τον Λεβαδειακό, στάθηκε στο δεύτερο γκολ των Βοιωτών, ενώ υποστήριξε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει σε ό,τι αφορά στην παραμονή στην κατηγορία.

Η Βέροια άγγιξε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 3-1, με αποτέλεσμα η υπόθεση "παραμονή" να δυσκολεύει σημαντικά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ράτκο Ντόστανιτς στάθηκε στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, λίγο μετά την ισοφάριση της ομάδας του, ενώ υποστήριξε πως η "Βασίλισσα του Βορρά" θα παλέψει μέχρι το τέλος για την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Το σημερινό παιχνίδι ήταν κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Υπήρχε νευρικότητα, υπήρχε πάθος. Απ' την αρχή του αγώνα νομίζω πως μπήκαμε πάρα πολύ καλά, κοντρολάραμε το παιχνίδι, ενώ θα μπορούσαμε να τελειώσουμε καλύτερα δύο-τρεις αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεχθήκαμε δύο χαζά γκολ. Το κρίσιμο σημείο ήταν μετά την ισοφάριση. Δεν έπρεπε να δεχθούμε τόσο γρήγορα το δεύτερο γκολ.

Μετά το 2-1 πέσαμε ψυχολογικά, αλλά παρ' όλα αυτά προσπαθήσαμε. Δεν μπορώ να καταλογίσω κάποια ευθύνη στα παιδιά, καθώς τα έδωσαν όλα. Συνεχίζουμε το δύσκολο έργο. Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό για τη νίκη. Απ' την στιγμή που έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια και μαθηματικές ελπίδες, δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".

Για το δύσκολο πρόγραμμα της Βέροιας: "Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Το πρωτάθλημα δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Είναι πάρα πολύ δυνατό φέτος. Όλα μπορούν να συμβούν, αλλά πρέπει να το πιστέψουμε και να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Στα εναπομείναντα παιχνίδια πρέπει να είμαστε δυνατοί και ενωμένοι για να πάρουμε αποτελέσματα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ