ΒΕΡΟΙΑ

Ναζλίδης: "Ταμείο στο τέλος"

Ναζλίδης: "Ταμείο στο τέλος"
INTIME SPORTS

Σε συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League, ο Θωμάς Ναζλίδης τόνισε πως η Βέροια κοιτάζει ένα ένα τα ματς και στο τέλος του πρωταθλήματος θα κάνει ταμείο.

"Στόχος είναι να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Βάσει του υλικού που υπάρχει στην ομάδα, δεν μπορούμε να έχουμε ως στόχο την παραμονή", τονίζει στην συνέντευξη που έδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League ο Θωμάς Ναζλίδης.

Ο επιθετικός της Βέροιας αναφέρεται στο φετινό πρωτάθλημα λέγοντας πως "φαίνεται ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρσι" και στέλνει το δικό του μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο της Βέροιας: "Να συνεχίσει να είναι δίπλα μας και περιμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στα παιχνίδια μας".

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Ποιος είναι ο στόχος της Βέροιας για φέτος;

Στόχος είναι να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Βάσει του υλικού που υπάρχει στην ομάδα, δεν μπορούμε να έχουμε ως στόχο την παραμονή. Αυτό, βέβαια, δεν γίνεται με λόγια… αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο.

Πιστεύεις ότι μπορείτε να κάνετε το βήμα παραπάνω φέτος και να πετύχετε την είσοδο στην πεντάδα;

Εγώ προσωπικά έχω πάντα υψηλούς στόχους και προσωπικούς και για την ομάδα. Όμως, είναι νωρίς να μιλάμε για κάτι τέτοιο. Το πρωτάθλημα φαίνεται ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρσι. Κοιτάμε ένα – ένα τα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε λογαριασμό.

Μέχρι στιγμής έχεις σκοράρει δύο φορές και έχεις δώσει δύο ασίστ. Πιστεύεις ότι μπορείς να γίνεις ο ηγέτης της ομάδας;

Αυτό που κοιτάω είναι να δίνω τα πάντα για την ομάδα μου. Μακάρι να είμαι γερός, να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό και να βοηθήσω την ομάδα μου.

Έχεις θέσει κάποιο προσωπικό στόχο όσο αφορά τα γκολ που θες να πετύχεις;

Σίγουρα ο επιθετικός πρέπει να σκοράρει, αλλά μην ξεχνάμε ότι το γκολ είναι συνήθως αποτέλεσμα καλής λειτουργίας όλης της ομάδας. Το γκολ είναι πολύ σημαντικό για μένα, όμως υπάρχουν κι άλλες δουλειές στον αγώνα που βοηθάνε εξίσου την ομάδα. Πάντως, όσα περισσότερα γκολ πετύχω, τόσο το καλύτερο για μένα και για την ομάδα.

Πώς κρίνεις τη βαθμολογική συγκομιδή της Βέροιας σε έξι παιχνίδια; Πιστεύεις ότι θα μπορούσε η ομάδα σου να έχει περισσότερους βαθμούς;

Μέχρι πριν το παιχνίδι στη Μυτιλήνη, θα σας έλεγα ότι εάν ήμασταν περισσότερο προσεκτικοί σε κάποιες λεπτομέρειες, ναι δικαιούμασταν περισσότερους βαθμούς. Ευτυχώς καταφέραμε το διπλό στην Καλλονή και κατά κάποιο τρόπο… ρεφάραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο!

Τι θεωρείς ότι πρέπει να βελτιώσετε ως ομάδα για να κερδίσετε περισσότερους βαθμούς;

Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, γιατί έστω και λίγα λεπτά αδράνειας αρκούν για να γίνει η ζημιά, όπως μας έχει συμβεί.

Ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή στην ποδοσφαιρική σου καριέρα;

Χειρότερη στιγμή σίγουρα ήταν ο τραυματισμός στον χιαστό πριν δυο χρόνια και μάλιστα σε περίοδο που ήμουν σε εξαιρετική κατάσταση. Όσο για τις ωραίες στιγμές, είναι πολλές. Χαίρομαι το κάθε παιχνίδι, ειδικά όταν είναι νικηφόρο! Ομολογώ βέβαια ότι η άνοδος με τον Πλατανιά και η πορεία όλα τα τρεισήμισι χρόνια στη Κρήτη, αποτελούν τις καλύτερες ποδοσφαιρικές μου αναμνήσεις. Εύχομαι και με την ομάδα της Βέροιας να ζήσω ακόμα μεγαλύτερες.

Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

Συνήθως με φίλους. Είμαι γενικά πολύ της παρέας!

Με ποιον ποδοσφαιριστή θα ήθελες να αγωνιστείς ως συμπαίκτης και με ποιον ως αντίπαλος και γιατί;

Συμπαίκτης με τον Mesi φυσικά! Ποιος δεν θα ήθελε να είναι συμπαίκτης με τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο; Αντίπαλο, δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό. Όλοι οι αμυντικοί ίδιοι είναι (γέλια).

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον φίλαθλο κόσμο της Βέροιας που σας στηρίζει εντός και εκτός έδρας;

Να συνεχίσει να είναι δίπλα μας και περιμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στα παιχνίδια μας. Η ομάδα μας είναι καινούργια, να έχουν πίστη μαζί μας ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό τη φετινή χρονιά.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ