ΒΕΡΟΙΑ

Με τρεις αλλαγές η Βέροια, πρώτη για Τόμας Γκονθάλεθ

Με τρεις αλλαγές η Βέροια, πρώτη για Τόμας Γκονθάλεθ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τόμας Γκονθάλεθ για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν είναι στη διάθεση των ανθρώπων της Βέροιας με τον Θωμά Γράφα να τον έχει στην 18άδα του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς στα Γιάννινα θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό η Βέροια καθώς ο Θωμάς Γράφας έκανε τρεις αλλαγές στην 18άδα της ομάδας του ενώ θα έχει για πρώτη φορά στην διάθεση του και τον Τόμας Γκονθάλεθ ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Επίσης σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ επιστρέφουν στην αποστολή και οι Παπαστεριανός, Κάλβο ενώ αντίθετα έχουν μείνει εκτός οι Σισοκό, Ναβαλόφσκι, Καπετάνος, Μίλιεβιτς, Μαργακός, Παπαδόπουλος και Άντονις.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας" ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης εναντίον του Παναιτωλικού στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας (03/12/2016, 17:15).

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Γράφας ανακοίνωσε την εξής αποστολή: Καντιμοίρης, Λόπεθ, Μαλόν, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί, Μελίσσης, Μπαλάφας, Χαροντάκης, Τόμας Γκονθάλεθ, Παπαστεριανός, Άρσε Λατάπι, Σισίνιο, Κάλβο, Λινάρδος, Μεληκιώτης, Σαρπόνγκ και Βίτι".

Photo Credits: Eurokinisi

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ