ΒΕΡΟΙΑ

Με αρκετές απουσίες στον "τελικό" με την Κέρκυρα η Βέροια

Με αρκετές απουσίες στον "τελικό" με την Κέρκυρα η Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί το Σάββατο την Κέρκυρα η Βέροια σε έναν ακόμα "τελικό" για την παραμονή για την ομάδα της Ημαθίας.

Η Βέροια υποδέχεται την Κέρκυρα το Σάββατο (18/3) το μεσημέρι και αν ηττηθεί λιγοστεύουν ακόμα περισσότερο οι ελπίδες παραμονής της στην Super League.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς έχει απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του ιδίως στην άμυνα καθώς δεν έχει στην διάθεση του τους τιμωρημένους Ασίγκμπα, Αντονιάν. Επίσης εκτός είναι ο Άρσε που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του αλλά και οι Μίλιεβιτς, Παπαδόπουλος, Μελίσσης.

Οι παίκτες της Βέροιας όμως καλούνται να τα δώσουν όλα και να πάρουν τη νίκη σε αυτό τον πρώτο τελικό νικώντας και τις απουσίες τους.

Αυτό έχει ζητήσει και ο ίδιος στην διάρκεια της εβδομάδας θέλοντας να δει εικόνα ανάλογη με αυτή στο ματς με τον Πλατανιά αλλά να συνδυαστεί και με νίκη.

Η Βέροια ολοκλήρωσε την Παρασκευή το πρωί την προετοιμασία της και εν συνεχεία ο Ράτκο Ντόστανιτς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι:

Καντιμοίρης, Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί, Σισοκό, Ράδης, Μαυριάς, Σούλε, Χατζί,Τόμας Γκονθάλεθ,Μπαλάφας, Λινάρδος, Μπελαίντ, Στόιτσεφ, Κάλβο, Σαρπόνγκ, Κωνσταντινίδης, Τζιώραςκαι Καπετάνος.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ