Λεηλασία στο προπονητικό κέντρο της Βέροιας

Το προπονητικό κέντρο της Βέροιας στο Ταγαροχώρι βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, καθώς όργανα γυμναστικής κι αντικείμενα εκλάπησαν λίγες ημέρες μετά την αποβολή της ομάδας της Ημαθίας από τη Football League. (photos)

Ενός κακού, μύρια έπονται. Η Βέροια αποβλήθηκε από τη Football League και οι εγκαταστάσεις στο Ταγαροχώρι δεν θυμίζουν σε τίποτα το προπονητικό κέντρο της ομάδας της Ημαθίας.

Σε αυτοψία που έκαναν οι ιστοσελίδες της Ημαθίας "kerkidasport.gr" και "24oresimathia.gr" μαζί με τον προπονητή, Γιώργο Χατζάρα διαπιστώθηκε ότι εκλάπησαν όργανα γυμναστικής κι άλλα αντικείμενα, ενώ οι εισβολείς άφησαν τους προβολείς του κεντρικού γηπέδου αναμμένους.

Η κατάσταση του προπονητικού κέντρου εθεάθη σε άθλια κατάσταση. Θύμιζε "τρώγλη", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Η επόμενη ημέρα, μόνο αισιόδοξη δεν προβλέπεται.

Από τη στιγμή που αποχώρησε από τον επαγγελματικό χάρτη του ποδοσφαίρου η Βέροια, ο ανενεργός τα τελευταία χρόνια Ερασιτέχνης καλείται να τρέξει τις εξελίξεις για την επόμενη μέρα, προκηρύσσοντας σε πρώτο στάδιο εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ

Ενημέρωσε τη Football League για την απόσυρση η Βέροια

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελεύθεροι να βρουν ομάδα μέχρι 9/3 οι παίκτες της Βέροιας

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η είσοδος στο πιο διαστημικό πάρτι του κόσμου κοστίζει 4300 ευρώ

Από σήμερα, μπορείς να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου σε συνθήκες μηδενικής βαρύτρητας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24