ΒΕΡΟΙΑ

Κρούση σε Σαρπόνγκ από ΠΑΣ Γιάννινα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Βέροια υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Stoiximan.gr Football League και οι παίκτες της αναζητούν νέα επαγγελματική στέγη, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Τζέφρι Σαρπόνγκ.

Η σεζόν τελείωσε για τους παίκτες της Βέροιας μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό - στο Αγρίνιο για την 28η αγωνιστική της Super League, καθώς η ομάδα της Ημαθίας υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Stoiximan.gr Football League.

Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να βρίσκονται στο μυαλό των ποδοσφαιριστών της Βέροιας, αλλά παράλληλα γίνονται επαφές και για την εύρεση νέας επαγγελματικής στέγης όσον αφορά στη νέα σεζόν.

Ο 28χρονος Ολλανδός επιθετικός της Βέροιας, Τζέφρι Σαρπόνγκ, ήταν εκ των διακριθέντων και διασωθέντων για τη "βασίλισσα του Βορρά" την τρέχουσα σεζόν.

Με 23 συμμετοχές και τέσσερα γκολ (απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακό, ΑΕΛ και Παναιτωλικό), έχει ήδη δεχθεί το ενδιαφέρον να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ελληνική ομάδα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κάνει μια διερευνητική επαφή για τον πρώην άσο των Άγιαξ και Ρεάλ Σοθιεδάδ για να μάθει τις προθέσεις του. Εκτός από τέσσερα γκολ, ο Σαρπόνγκ έχει βοηθήσει (μέσω ασίστς) και τους συμπαίκτες του να πετύχουν άλλα τρία γκολ στην τρέχουσα σεζόν της Super League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ