ΒΕΡΟΙΑ

Καταγγελία Πέρεθ για το Ολυμπιακός - Βέροια

Καταγγελία Πέρεθ για το Ολυμπιακός - Βέροια
Πέρεθ INTIME SPORTS

Νέοι μπελάδες για τη Βέροια, καθώς ο Γκιγιέρμο Πέρεθ σε απολογία του στον ειδικό ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη, ανέφερε πως το προ τριετίας ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ήταν χειραγωγημένο. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Στους 35 είναι πλέον οι κατηγορούμενοι της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης. Τελευταίος προστέθηκε στη λίστα ο Γκιγιέρμο Πέρεθ, πρώην παίκτης της Βέροιας, που απολογήθηκε στις αρχές Σεπτέμβρη στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο Ισπανός είναι κατηγορούμενος για δωροδοκία, δωροληψία για τον προ διετίας αγώνα Ολυμπιακός - Βέροια 3-0. Δεν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, όμως έχουν μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα κατέθεσε.

Στην απολογία του στον ειδικό ανακριτή, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαίωσε τις καταγγελίες των Γεωργέα, Καλαΐτζίδη, Καλογέρη, ότι ο αγώνας ήταν χειραγωγημένος, σημειώνοντας ότι ενημερώθηκε για το γεγονός εκ των υστέρων.

Σημειώνεται ότι η Βέροια είχε προσκομίσει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, απ' όπου και αθωώθηκε, επιστολή του ίδιου του Πέρεθ, ο οποίος υποστήριζε ότι ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια του αγώνα ήξερε τίποτα για χειραγώγηση του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Ο εν λόγω αγώνας "χάθηκε για λόγους αυστηρώς αθλητικούς", είχε αναφέρει στην επιστολή του. Βέβαια, στον ειδικό ανακριτή είπε άλλα...

Ο Πέρεθ, στον οποίο δεν επιβλήθηκε κάποιος περιοριστικός όρος, κλήθηκε να απολογηθεί, με αφορμή την ανάρτησή του στο facebook, που είχε κάνει τον περασμένο Ιούνιο και ανέφερε ότι "Μόνο ο Γεωργέας έχει αρχ..."

Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει εμπλοκή σε όσα καταγγέλλονται. Μόνο η Βέροια υπήρξε κατηγορούμενη για την υπόθεση.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ