ΒΕΡΟΙΑ

Καρυπίδης: "Μπορώ να έχω και τον Άρη και τη Βέροια"

Καρυπίδης: "Μπορώ να έχω και τον Άρη και τη Βέροια"
Καρυπίδης, Αλαφούζος INTIME SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος της Βέροιας, Θόδωρος Καρυπίδης, δήλωσε ότι θέλει να ανεβάσει τον Άρη στη Super League, εξήγησε πως το πρότζεκτ του είναι πολύ δυνατό και κατέστησε σαφές πως για φέτος μπορεί να είναι και στις δύο ομάδες.

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Βέροιας, Θόδωρος Καρυπίδης, εκφράζοντας τη θέλησή του να αναλάβει τα ηνία του Άρη την προσεχή Δευτέρα (7/9). Υποστήριξε ότι για φέτος δεν προκύπτει πρόβλημα και πως μπορεί να έχει παράλληλα και την ομάδα της Ημαθίας, αλλά και αυτή της Θεσσαλονίκης.

Δήλωσε ότι η Βέροια δεν έχει τον κόσμο του Άρη, υποστήριξε ότι το δικό του πρότζεκτ είναι πιο δυνατό από εκείνο της οικογένειας Αρβανιτίδη, που επίσης θέλει να εμπλακεί στους "κίτρινους", ενώ επεσήμανε πως: "Μπορώ να ανεβάσω τον Άρη στη Σούπερ Λιγκ".

Για το πότε θα βρίσκεται στη γενική συνέλευση του Άρη: «Τη Δευτέρα θα βρίσκομαι εκεί για να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε τον Άρη. Ο Άρης πρέπει να βρίσκεται στη Σούπερ Λιγκ και γιατί όχι και στην Ευρώπη».

Για την απόφαση του να εμπλακεί στον Άρη: «Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Η Βέροια είναι πολύ καλή ομάδα αλλά δεν έχει τον κόσμο του Άρη».

Για το ότι θα αφήσει τη Βέροια για να πάει στον Άρη: «Φέτος δεν μας εμποδίζει νομικά να έχω και τις δύο ομάδες επειδή ο Άρης θα βρίσκεται στη Γ Εθνική. Αλλά μέσα στο επόμενο διάστημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών για να μην έχουμε πρόβλημα με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού».

Για το αν έχει κάνει προεργασία για τον Άρη: «Έχουμε κάποιο πλάνο για παίκτες και προπονητές με τους οποίους μιλάμε αλλά όλα αυτά είναι σε θεωρητικό επίπεδο γιατί δεν ξέρω αν θα μας δώσουν την ομάδα την Δευτέρα».

Γιατί να του δώσουν από τον Ερασιτέχνη τον Άρη: «Γιατί πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παρόλο που είμαι λίγο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μπορώ να ανεβάσω τον Άρη στη Σούπερ Λιγκ».

Για το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της Βέροιας: «Αυτό θα χρειαστεί περίπου 2-3 μήνες αλλά δεν θα έχουμε πρόβλημα νομικά, απλά η διαδικασία είναι χρονοβόρα και έχουν ενημερωθεί και οι ενδιαφερόμενοι».

Για τη σχέση του με τον Σαββίδη: «Ο Ιβάν είναι φίλος μου και συνεργαζόμαστε στις επιχειρήσεις. Το ότι θέλω να πάρω τον Άρη δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να μιλάω με τον Σαββίδη. Είμαστε φίλοι αλλά στο γήπεδο είμαστε αντίπαλοι».

Για το τι είπε ο Σαββίδης για την απόφαση του Καρυπίδη να πάρει τον Άρη: «Δεν του άρεσε του Ιβάν αλλά ο καθένας κοιτάει το μαγαζί του. Πρώτο ο Θεός όταν ανέβει ο Άρης στη Σούπερ Λιγκ θα είμαστε αντίπαλοι. Θα γίνει μάχη».

Για το πώς θα πείσει τον κόσμο του Άρη για τη μη παρουσία του Σαββίδη πίσω από τον ίδιο: «Εγώ δεν μπορώ να κρύψω τη σχέση μου με τον Σαββίδη. Πρέπει να με εμπιστευτούν. Όποιος θέλει να με κατηγορήσει θα λέει ότι βρίσκεται ο Ιβάν από πίσω».

Για τους Βρύζα-Γεωργιάδη: «Δεν σημαίνει ότι επειδή ήρθαν στη Βέροια είναι από πίσω ο Σαββίδης. Είναι επαγγελματίες και αν δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους θα έχουμε πρόβλημα».

Για τον προσεχή αγώνα Βέροια-ΠΑΟΚ: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς».

Για τις επιχειρηματικές διαφορές με την οικογένεια Αρβανιτίδη: «Δεν είμαστε αντίπαλοι, είναι άσχετο το τι υπάρχει επιχειρηματικά. Δεν θέλω να μιλήσω για τον κ.Αρβανιτίδη. Θα δούμε τη Δευτέρα σε ποιόν θα δώσει ο κόσμος την ομάδα».

Για το αν μπορεί να είναι αντίπαλος με την οικογένεια του Αρβανιτίδη: «Όχι γιατί το δικό μας πρότζεκτ είναι πιο δυνατό».

Για το ποια κατηγορία θέλει τον Άρη: « Θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα σε 20 μέρες να φτιάξω ομάδα για Φούτμπολ Λιγκ: «Ο κόσμος του Άρη είναι πολύ ταλαιπωρημένος και δεν θα του αρέσει αυτό που θα πω. Με στεναχωρεί που χάνουμε μια χρονιά αλλά θα είναι καλύτερη η μετάβαση».

Για το αν μπορεί να ανεβάσει την ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ: « Αλίμονο αν δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Εγώ θα φτιάξω μια ομάδα για να πρωταγωνιστήσει».

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ