ΒΕΡΟΙΑ

Γράφας: "Η χειρότερη εμφάνιση επί των ημερών μου"

Γράφας: "Η χειρότερη εμφάνιση επί των ημερών μου"
Γράφας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θωμάς Γράφας έκανε λόγο για ένα δύσκολο απόγευμα στην Βέροια ενώ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Ξάνθη υποστήριξε ότι την ευθύνη για την ήττα την έχει ο ίδιος.

Ο Θωμάς Γράφας ανέλαβε την ευθύνη για την βαριά ήττα της Βέροιας από την Ξάνθη και υποστήριξε ότι στα ματς με την ΑΕΛ και Ηρακλή θα κριθεί κατά πολύ η παραμονή στην κατηγορία.

Ο νεαρός τεχνικός μίλησε για ένα πολύ δύσκολο απόγευμα για όλους στην ομάδα της Ημαθίας ενώ εν συνεχεία απάντησε και σε ερωτήσεις για την απουσία κάποιων ποδοσφαιριστών.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

"Σήμερα ομολογουμένως είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο απόγευμα για εμάς. Ήταν ένα παιχνίδι κατά το οποίο κάναμε τη χειρότερη εμφάνιση μας από τη στιγμή που έχω έρθει εγώ στην ομάδα και δεν δικαιούμασταν απολύτως τίποτα απ' αυτό το ματς. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας γιατί πράγματι είναι μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα για εμάς και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια ώστε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Ξαναλέω ότι από το ματς δεν δικαιούμασταν κάτι και νομίζω δίκαια ήρθε αυτή η ήττα για εμάς η οποία είναι πάρα πολύ δύσκολη".

Τι οδήγησε σε αυτόν τον διασυρμό;
"Νομίζω ότι είχαμε μια γενικά όχι καλή εικόνα και βέβαια είναι μια βαριά και ταπεινωτική ήττα. Όλες οι ήττες είναι το ίδιο αποτέλεσμα όμως θα συμφωνήσω ότι είναι βαριά ήττα αλλά είχαμε μια γενικά κακή, άσχημη εικόνα σήμερα και μοιραία οδηγηθήκαμε σε ένα πολύ δύσκολο αποτέλεσμα για την ομάδα μας".

Σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς που περιμέναμε η ομάδα να μασάει σίδερα είδαμε τελικά μια ομάδα που έπαιξε χωρίς ψυχή. Γιατί συνέβη αυτό;
"Ξαναλέω ότι ήταν ένα γενικό κακό. Συμβαίνει σε ομάδες αυτό το πράγμα. Δεν είναι μόνο η Βέροια, θα συμφωνήσω ότι δεν ήμασταν καλοί, έχει γίνει κατ' επανάληψη. Είδαμε μια ομάδα πάρα πολύ άσχημη. Νομίζω ότι μείναμε στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας και δεν ήρθαμε ποτέ εδώ".

Δώστε μου ένα ποσοστό την ευθύνη που έχουν οι παίκτες και σε τι ποσοστό ο προπονητής;
"Την ευθύνη την έχω εγώ, δεν την έχουν οι παίκτες".

Με την έναρξη του νέου έτους η Βέροια αντιμετωπίζει την ΑΕΛ και τον Ηρακλή;
"Εκεί θα κριθεί η σωτηρία κατά μεγάλο ποσοστό, τον επόμενο μήνα".

Ο Μίλιεβιτς έδειξε καλά στοιχεία με τον Άρη αλλά δεν έπαιξε, τι συνέβη;
"Τι να κάνω αφού έχει πρόβλημα με τους κοιλιακούς προσαγωγούς τι να κάνω".

Τα ίδια μας λέγατε και για τον Ναβαλόφσκι αλλά τελικά έλυσε το συμβόλαιο του;
"Επειδή νομίζω ότι υπάρχει μια δόση ειρωνείας ως προς το πρόσωπο μου, πότε παίξαμε με τον Άρη; Την Τετάρτη ο Μίλιεβιτς δεν έκανε προπόνηση, την Πέμπτη δεν έκανε προπόνηση, την Παρασκευή δεν έκανε, ρωτήστε το ιατρικό επιτελείο το γιατί. Το παιδί έχει πρόβλημα, ούτε να σηκωθεί δεν μπορεί, να κάτσει όρθιος σε εισαγωγικά".

Δεν έπαιξε και ο Ασίγκμπα, μήπως είναι πολλά τα προβλήματα τραυματισμών;
"Ο Ασίγκμπα έχει φάει κλωτσιά, δεν είναι μυϊκός τραυματισμός, ο Μίλιεβιτς έχει ένα πρόβλημα με τους κοιλιακούς του. Δεν έχουμε άλλο πρόβλημα. Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα".

Με τον Τόμας τι έγινε και δεν έπαιξε;
"Ο Τόμας έπαιξε κανονικά στην Τρίπολη. Τώρα δεν είχε πρόβλημα".

Έχουμε το φαινόμενο από το καλοκαίρι και όχι μόνο με εσάς ποδοσφαιριστές που έρχονται στην ομάδα να φεύγουν τρέχοντας να λύσουν τα συμβόλαια τους όπως ο Ναβαλόφσκι ενώ και ο Μεληκιώτης τώρα δεν ανανεώνει;
"Να σας απαντήσω με ερώτηση. Μήπως θα ήταν προτιμότερο να ρωτήσετε τους ποδοσφαιριστές"

Δεν ρίχνω την ευθύνη σε εσάς αλλά τι συμβαίνει;
"Το κατάλαβα ότι δεν το λέτε για μένα. Το γιατί ένας ποδοσφαιριστής δεν θέλει να μείνει εδώ είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων που μόνο αυτός μπορεί να το απαντήσει".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ