ΒΕΡΟΙΑ

Γράφας: "Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε"

Γράφας: "Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε"
Γράφας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την πεποίθησή του ότι η Βέροια δικαιούταν τη νίκη σε βάρος του Αστέρα κατέθεσε μετά το 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη ο Θωμάς Γράφας. Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας της Ημαθίας.

Η Βέροια άξιζε τη νίκη στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό υποστήριξε μετά το 0-0 στο "Θ. Κολοκοτρώνης" ο προπονητής της ομάδας της Ημαθίας, Θωμάς Γράφας. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Αθηναίος τεχνικός:

" Είχαμε ως στόχο ερχόμενοι στην Τρίπολη να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα. Αν μας έλεγαν πριν από το ματς ότι θα πάρουμε ένα πόντο, θα λέγαμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι. Όμως φεύγουμε στεναχωρημένοι γιατί σήμερα η Βέροια δεν άξιζε αυτό που πήρε. Νομίζω ότι ήμασταν μια ομάδα που στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο και σε φάση άμυνας και σε φάση επίθεσης απέναντι σε μια καλή ομάδα.

Δεν θέλω να σχολιάσω δύο φάσεις, μία προς το τέλος του πρώτου μέρους και μία στο τέλος του ματς, γιατί δεν έχω καθαρή εικόνα. Ό,τι πω τώρα θα είναι παρακινδυνευμένο. Θέλω να δω τις φάσεις με πιο καθαρό μυαλό. Θεωρώ ότι η εικόνα ήταν πάρα πολύ καλή. Δικαιούμασταν τους τρεις πόντους και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Η ουσία είναι ότι κάθε μέρα προσπαθούμε να εμφανιζόμαστε βελτιωμένοι και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ