ΒΕΡΟΙΑ

Γεωργιάδης: "Υπήρξε θέμα, αλλά συνεχίζουμε στο ίδιο πλάνο"

Γεωργιάδης: "Υπήρξε θέμα, αλλά συνεχίζουμε στο ίδιο πλάνο"
Ετζενγκέλε, Γιαννούλης, Ζέκα INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε για τον προβληματισμό προς το πρόσωπό του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τη στήριξη από τη διοίκηση. Με αρκετά προβλήματα η Βέροια για τον προσεχή αγώνα με την Ξάνθη.

Στην τηλεόραση της Nova μίλησε ο τεχνικός της Βέροιας, Γιώργος Γεωργιάδης, αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν μετά την εντός έδρας ήττα (1-0) από τον Παναθηναϊκό, στην 13η αγωνιστική της Super League. Αρχικά απάντησε για το τι σημαίνει το γεγονός ότι στηρίχτηκε από τη διοίκηση.

"Όχι κάτι ιδιαίτερο. Εγώ είμαι κάθε μέρα εδώ και προσπαθώ για το καλύτερο... Όταν χάνεις, ειδικά στην Ελλάδα, υπάρχει προβληματισμός ειδικά προς τους προπονητές" απάντησε ο 43χρονος προπονητής και εν συνεχεία ανέφερε: "Το πρόβλημα το δικό μας είναι ότι δεν κερδίζουμε στην έδρα μας. Όταν βέβαια χάνεις από τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, δεν είναι ντροπή. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε ένας προβληματισμός, αλλά συνεχίζουμε στο πλάνο που ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι".

Την Κυριακή (13/12) η Βέροια κοντράρεται εκτός έδρας με την Ξάνθη και υπάρχουν σημαντικά προβλήματα στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Μερεμπασβίλι έχει αποχωρήσει, ο Αμπντούν και ο Γιουσούφ είναι τραυματίες, ενώ αμφίβολος είναι ο Κόλα. Η τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο στις 12.00 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ