ΒΕΡΟΙΑ

Γεωργιάδης: "Μας πάει πολύ πίσω η ήττα"

Γεωργιάδης: "Μας πάει πολύ πίσω η ήττα"
INTIME SPORTS

Δύσκολο χαρακτήρισε το βράδυ μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο τεχνικός της Βέροιας μίλησε και για όσα προηγήθηκαν μέσα στην εβδομάδα.

Δεν μπόρεσε να εξηγήσει πως άλλαξε η ψυχολογία της ομάδας μετά το γκολ του ΠΑΟΚ ο προπονητής της "Βασίλισσας του Βορρά", Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε ότι η ήττα με 3-0 πηγαίνει τη Βέροια αρκετά πίσω.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Η ομάδα του ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ δυναμικά στο ξεκίνημα κι εμείς φανήκαμε φοβισμένοι κι έτσι έληξε το ημίχρονο με 0-2", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, αλλά ο ΠΑΟΚ έκανε το 0-3. Να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, για μας είναι ένα δύσκολο βράδυ και μας πάει πολύ πίσω."

Στη συνέχεια ανέφερε: "Οι παίκτες μου έχουν να μάθουν πολλά ακόμη. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ενώ μπήκαμε καλά, η ψυχολογία μας άλλαξε με ένα γκολ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αν και έχουμε έμπειρους παίκτες" ενώ κλείνοντας δήλωσε:

"Η κατάσταση δεν είναι εύκολη να πω την αλήθεια. Ισως ήταν και η βδομάδα περίεργη. Ειχαμε και το τραγικό συμβάν με τον νεαρό, έγιναν και όλα αυτά με τον πρόεδρό μας. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να ηρεμήσουμε. Από βδομάδα πιστεύω θα είναι καλύτερα τα πράγματα για μας."

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ