ΒΕΡΟΙΑ

Γεωργιάδης: "Ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος αλλά δεν τα καταφέραμε"

Γεωργιάδης: "Ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος αλλά δεν τα καταφέραμε"
Γεωργιάδης INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Βέροιας, Γιώργος Γεωργιάδης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο υποστήριξε πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του στάθηκε ο προπονητής της Βέροιας, Γιώργος Γεωργιάδης, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο 43χρονος τεχνικός:

«Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, κάναμε αρκετά αμυντικά λάθη, όμως δεν δεχθήκαμε γκολ. Στην συνέχεια ισορροπήσαμε και είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε γκολ πολύ γρήγορα. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε, ελέγξαμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για κάποιο τέρμα αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε».

Για το διαφορετικό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα εντός και εκτός έδρας:
«Τα αποτελέσματα δείχνουν κάτι τέτοιο. Ωστόσο, σήμερα ήμασταν αγωνιστικά καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος από τον Ατρόμητο όμως δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να δουλέψουμε ώστε να καταφέρουμε να κερδίζουμε και μέσα στην έδρα μας».

Για το ότι δεν ξεκίνησε βασικός ο φορμαρισμένος Ναζλίδης:
«Ο Ναζλίδης είχε κάποιο θέμα με το γόνατό του και προτιμήθηκε να μην ξεκινήσει. Θελήσαμε να τον κρατήσουμε για να τον χρησιμοποιήσουμε στο δεύτερο μέρος».

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ