ΒΕΡΟΙΑ

Επιστροφές αλλά και πολλές απουσίες στην Βέροια

Επιστροφές αλλά και πολλές απουσίες στην Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Ραούλ Μπράβο και Γεωργιάδης είναι στη διάθεση του Ελευθερόπουλου για το ματς με τον Ηρακλή ενώ ο νεαρός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Όστοιτς, Ετζενγκέλε.

Η Βέροια αντιμετωπίζει την Κυριακή (13/3) εκτός έδρας τον Ηρακλή και ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με το "Γηραίο" με μια προπόνηση το Σάββατο το μεσημέρι και εν συνεχεία την ανακοίνωση της αποστολής από πλευράς του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο νεαρός τεχνικός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών ενώ σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό υπάρχουν δυο επιστροφές. Συγκεκριμένα οι Ραούλ Μπράβο και Γεωργιάδης τέθηκαν στην διάθεση του ενώ εκτός είναι οι Όστοιτς, Ετζενγκέλε.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας" ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο Στάδιο (13/03/2016, 17:15).

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο κ.Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την εξής αποστολή:

Καντιμοίρης, Βασιλειάδης, Νέτο, Μαλόν, Ραούλ Μπράβο, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Μαραγκός, Σιόντης, Άρτσε, Μαγιέφσκι, Ανάκογλου, Γεωργιάδης, Αμπντούν, Γιουσούφ, Μεληκιώτης, Καϊκούτ, και Ναζλίδης".

Να σημειώσουμε ότι εκτός αποστολής έμειναν οι Σιρίλ Καλί, Μπατιόν, Όστοιτς, Ετζενγκέλε, Κόλα, Βεργώνης, Μπαλάφας, Νάστος και Λόπεθ.

Photo Credits: Action images

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ