ΒΕΡΟΙΑ

Επέστρεψε ο Μερεμπασβίλι, ανεβάζουν στροφές Γιουσούφ, Ιμπραίμ

Επέστρεψε ο Μερεμπασβίλι, ανεβάζουν στροφές Γιουσούφ, Ιμπραίμ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε φουλ ρυθμούς μπήκε από την Τρίτη (13/10) η προετοιμασία της Βέροιας ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Μοναδικές απουσίες για τον Γεωργιάδη οι διεθνείς με την Ελπίδων, Γιαννούλης και Πούγγουρας.

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Γεωργίας ο Γκεόργκι Μερεμπασβίλι με τον άσο της Βέροιας να επιστρέφει στις προπονήσεις και να τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη ο οποίο την Τρίτη ήταν στην ευχάριστη θέση να δει και τους Γιουσούφ, Ιμπραίμ να ανεβάζουν ρυθμούς και να βάζουν υποψηφιότητα για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Ο Γεωργιάδης στην προπόνηση της Τρίτης δεν είχε στην διάθεση του μόνο τους διεθνείς με την Ελπίδων Γιαννούλη και Πούγγουρα που αναμένεται την Τετάρτη να προπονηθούν κανονικά. Το σχετικό δελτίο αναφέρει:

"Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Βέροιας για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα εναντίον του Ατρομήτου. Έτσι, σήμερα πραγματοποιήθηκε πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου, στην οποία δόθηκε έμφαση στο παιχνίδι με μπάλα και την τακτική.

Ευχάριστα τα νέα σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, καθώς καθημερινά ανεβάζουν στροφές οι Youssouf και Ibrahim. Κανονικά προπονήθηκε ο Merebashvili που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Γεωργίας, ενώ και σήμερα απουσίασαν οι Γιαννούλης και Πούγγουρας, που συμμετέχουν στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ελπίδων για τον αποψινό αγώνα απέναντι στην Πορτογαλία (18:30, Πηγάδια Ξάνθης) για τα προκριματικά του Euro 2017".

Τελευταία επιλογή για Μπεν η Βέροια

Αναφορικά με το σενάριο που κυκλοφόρησε για ενδεχόμενη επιστροφή του Μπεν στην Βέροια τον προσεχή Ιανουάριο πολύ δύσκολα θα υπάρξουν εξελίξεις καθώς ο παίκτες από τις Κομόρες δεν επιθυμεί να αφήσει την Αθήνα και λόγος είναι πως το παιδί του πηγαίνει σε Γαλλικό σχολείο στην Αθήνα και ο Μπεν δεν θα ήθελε να αλλάξει τη φετινή χρονιά. Άρα πρώτα θα έψαχνε κάτι άλλο και η Βέροια θα αποτελούσε την τελευταία του

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ