ΒΕΡΟΙΑ

Ελευθερόπουλος: "Να τα βλέπουν αυτά οι πρόεδροι"

Ελευθερόπουλος: "Να τα βλέπουν αυτά οι πρόεδροι"
Ελευθερόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, έπλεξε το εγκώμιο του τεχνικού του Ηρακλή, Νίκου Παπαδόπουλου, στέλνοντας μήνυμα στους προέδρων των ομάδων.

Μετά το 1-1 με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, ο τεχνικός της Βέροιας Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανέφερε: "Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω. Ειλικρινά είναι από τα γήπεδα που τα χαίρομαι πάρα πολύ όταν έρχομαι. Ο Ηρακλής και ο Πανιώνιος είναι οι δύο ομάδες που φαίνεται ξεκάθαρα η δουλειά του προπονητή.

Είναι μία διαφήμιση για τους Έλληνες προπονητές και την δουλειά που κάνουν. Πρέπει να τα βλέπουν οι πρόεδροι αυτά. Υπάρχουν προπονητές που μπορούν να δείξουν έργο".

Και κατέληξε λέγοντας: "Κυριαρχήσαμε στο πρώτο μέρος. Σε αντίστοιχη περίπτωση αν μας πίεζαν δηλαδή θα χάναμε 2-0 γιατί έτσι μας έχει πάει μέχρι τώρα. Ήταν το καλύτερο πρώτο ημίχρονο από τότε που ήρθα. Μετά ήταν αναπόφευκτο. Εφόσον δεν καθαρίσαμε από την αρχή το πληρώσαμε.

Ο Ηρακλής είναι πολύ καλή ομάδα. Ήταν επόμενο να ισοφαρίσει. Για όλους τους άλλους εκτός από τους δύο προπονητές ήταν ένα ωραίο παιχνίδι το δεύτερο ημίχρονο. Από αυτά που φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδο".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ