ΒΕΡΟΙΑ

"Αγκαλιά" με τον Μερεμπασβίλι

"Αγκαλιά" με τον Μερεμπασβίλι
Μερεμπασβίλι INTIME SPORTS

Η Βέροια αναμένεται να αποτελέσει τον δεύτερο εν Ελλάδι σταθμό του Γκεόργκι Μερεμπασβίλι μετά από τον ΟΦΗ. Δεδομένη η συμφωνία και με τον Μαρσέλο Πέντα και καταρχήν με τον Γιώργο Φωτάκη.

Τον δεύτερο εν Ελλάδι σταθμό του Γκεόργκι Μερεμπασβίλι μετά τον ΟΦΗ αναμένεται να αποτελέσει η Βέροια. Ο 28χρονος διεθνής Γεωργιανός μεσοεπιθετικός είχε βρεθεί την Κυριακή στην πρωτεύουσα της Ημαθίας όπου και είχε τις τελικές συζητήσεις και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να υπέγραψε για δύο χρόνια.

Πλέον το μόνο που απομένει και στην περίπτωση του Μερεμπασβίλι, όπως και όλων των υπολοίπων ποδοσφαιριστών που έχουνε συμφωνήσει να αγωνιστούνε στην Βέροια την επόμενη αγωνιστική περίοδο, είναι η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Αυτή έχει να κάνει για το προ διετίας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ωστόσο στην Βέροια καλούνται να κάνουνε υπομονή μέχρι την Δευτέρα όταν και ορίστηκε η εκ νέου συνεδρίαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά» αισιοδοξούν ότι η απόφαση θα είναι αθωωτική παρά τις νέες κλήσεις. Και πιο συγκεκριμένα στις 11:00 το δευτεροβάθμιο όργανο κάλεσε τους Νίκο Γεωργέα, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Αλέξανδρο Καλογέρη και Παντελή Καφέ να καταθέσουν ενώπιόν του, προτού εκδώσει την απόφαση. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει και αυθημερόν καθώς η βαθμολογία στις τελευταίες θέσεις της Super League δεν έχει ακόμη επικυρωθεί εν όψει και της κλήρωσης της 15ης Ιουλίου για το νέο πρωτάθλημα.

Ακόμη εκτός του Μερεμπασβίλι η διοίκηση της Βέροιας φέρεται να έχει πετύχει δύο ακόμη συμφωνίες. Η μία έχει να κάνει με τον Μαρσέλο Πέντα τον Αργεντινό μέσο που έχει αγωνιστεί σε Πιερικό και Αιγινιακό και καταρχήν με τον Γιώργο Φωτάκη. Στα συν της περίπτωσής του η επιθυμία του να επιστρέψει σε ομάδα κοντά στην Θεσσαλονίκη.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ