ΞΑΝΘΗ

Χωρίς Σολτάνι κόντρα στον Πλατανιά

Χωρίς Σολτάνι κόντρα στον Πλατανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Καρίμ Σολτάνι είναι τιμωρημένος κι έως εκ τούτου εκτός πλάνων του Ραζβάν Λουτσέσκου για την εντός έδρας αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Ιδιαίτερα κρίσιμο - από βαθμολογική άποψη - είναι το ματς της Ξάνθης με τον Πλατανιά, την Κυριακή 5 Μαρτίου στις 17:15, κι αυτό γιατί αμφότερες οι ομάδες κυνηγούν την είσοδό τους στην πρώτη πεντάδα της Super League.

Μετά από 22 ματς στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, η Ξάνθη έχει συγκεντρώσει 36 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση, ενώ ο Πλατανιάς ένα λιγότερο (35) και βρίσκεται στην 7η.

Ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας από τη Θράκη, Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Χατζητερζόγλου και Παπαστεριανού (αμφότεροι είναι ανέτοιμοι, αλλά απόντες εδώ και καιρό) και του τιμωρημένου, Καρίμ Σολτάνι.

Αναλυτικά η αποστολή της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Γουάλας, Σιλά, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Καμαρά, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Μεχία, Βασιλακάκης, Τριάδης, Λάζιτς, Πιζέλι, Γιουνές, Ρανος.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ