ΞΑΝΘΗ

Χωρίς Μπαξεβανίδη αλλά με Τζουρίτσκοβιτς η Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ξάνθη ταξίδεψε στη Λαμία χωρίς τον τιμωρημένο Μπαξεβανίδη αλλά με τον Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς να βρίσκεται για πρώτη φορά στη διάθεση του Ράσταβατς.

Η Ξάνθη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην Λαμία με τον Μίλαν Ράσταβατς να μην αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα πλην της δεδομένης απουσίας του Δήμου Μπαξεβανίδη ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Ο Σέρβος τεχνικός συμπεριέλαβε στην 18μελή αποστολή τον Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς που αποτελεί το νέο μέλος στο ρόστερ της Ξάνθης και ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Λαμία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της Ξάνθης ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Xanthi FC για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

Το πρωινό του Σαββάτου ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του έδωσαν τις τελευταίες τους οδηγίες σε θέματα τακτικής προσέγγισης και στις στατικές φάσεις, πριν ο Σέρβος προπονητής ανακοινώσει την αποστολή για την Κυριακάτικη αναμέτρηση (17:15) με αντίπαλο τη Λαμία εκτός έδρας.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ξανθιώτικη ομάδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Δήμου Μπαξεβανίδη που θα εκτίσει την μία από τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας του (7 κίτρινες κάρτες).

Αναλυτικά η αποστολή: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Σβάρνας, Κασάδο, Σιλά, Φλίσκας, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Ντε Λούκας, Μεχία, Λουσέρο, Μελιόπουλος, Τζουρίτσκοβιτς, Τριάδης, Κίκε, Γέντρισεκ, Κάστρο, Φασίδης".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ