ΞΑΝΘΗ

Βασιλακάκης: "Τυχαίνει να είναι απέναντι μου ο Παναθηναϊκός"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης, σκόρερ του αγώνα Ξάνθη-Παναθηναϊκός, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης για το γκολ που πέτυχε αλλά και την προσπάθεια της ομάδας του από εδώ και στο εξής.

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης για ακόμη μια φορά οδήγησε την ομάδα του σε νίκη επί του Παναθηναϊκού πετυχαίνοντας ένα τρομερό γκολ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο μέσος της Ξάνθης μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για το για το γκολ που πέτυχε αλλά και την επιστροφή των Ακριτών στις νίκες και τη συνέχεια της σεζόν από εδώ και στο εξής τονίζοντας ότι η ομάδα θα επανέλθει στα αποτελέσματα που είχε και πριν τον Ιανουάριο.

Πάλι γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τι συμβαίνει;
"Δεν ξέρω τι να πω για αυτό. Νομίζω ότι είναι λίγο άστρο, τύχη, θέλει να τολμήσεις κιόλας. Πιστεύω ότι τυχαίνει να είναι ο Παναθηναϊκός".

Ίσως η μοναδική λύση θα ήταν το καλοκαίρι ο Μαρίνος Ουζουνίδης να σε πάρει στον Παναθηναϊκό για να ξέρει τουλάχιστον ότι δεν θα βάλεις γκολ στον Παναθηναϊκό;
"Ναι είναι μια λύση".

Τι παιχνίδι έγινε σήμερα;
"Ο Παναθηναϊκός έχει μια γρήγορη ομάδα, είχε την κατοχή, μας κούρασε με την κυκλοφορία της μπάλας. Εμείς μπορέσαμε και ξεκουραστήκαμε λίγο, είχαμε δυο εβδομάδες χωρίς συνεχόμενες παιχνίδια και επανήλθαμε στο προηγούμενο διάστημα που είχαμε, γίναμε μια ομάδα, ήμασταν λίγο καλύτερα σήμερα, μπορούσαμε να παλέψουμε. Νομίζω ότι φάσεις υπήρχαν και από τις δυο πλευρές. Σε αυτά τα κλειστά παιχνίδια έτσι είναι. Όποιος βάλει το γκολ θα κερδίσει".

Παίζει τόσο ρόλο το ότι δεν είχατε ματς μεσοβδόμαδα αυτές τις δυο εβδομάδες;
"Η αλήθεια είναι ότι τον Ιανουάριο καταπονεθήκαμε αρκετά και δυστυχώς δεν είμαστε μεγάλη ομάδα, δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ να αλλάζουμε τους παίκτες. Και έτσι θα συνεχίσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν θα πω ότι αρκούν δυο εβδομάδες αλλά ότι επανέρχεται το σώμα σε καλή κατάσταση είναι γεγονός. Όταν παίζεις παιχνίδια δεν προλαβαίνεις, μόνο με τα βίντεο και το μυαλό κολλάει".

Αυτό φάνηκε ότι παίξατε με περισσότερο μυαλό;
"Το ποδόσφαιρο είναι εγκεφαλικό παιχνίδι, χρειάζεται το κορμί, χρειάζονται όλα αλλά το μυαλό μετράει. Μέσα από την προπόνηση μπορείς να το καλμάρεις μέσω των αγώνων όχι. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή επανήλθαμε, είμαστε καλά. Παρότι υπήρχε μια περίοδος με κακά παιχνίδια και ισοπαλίες που δεν θέλαμε στην έδρα μας επιστρέψαμε στις νίκες και θα συνεχίσουμε έτσι".

Η Ξάνθη αμύνθηκε και πολύ καλά στο ματς με τον Παναθηναϊκό;
"Δεν είναι το κάνουμε άμυνα μόνο και αν μας βγει κάτι. Κάνουμε άμυνα από την επίθεση. Δεν αφήνουμε τον αντίπαλο να κάνει αυτό που θέλει. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε κλειστή ομάδα, δυσκολεύονται οι αντίπαλοι να βγάλουν φάσεις και χτυπάμε στην αντεπίθεση".

Να μείνουμε λίγο στο γκολ και στο πως πήρες την απόφαση να σουτάρεις;
"Ναι είναι αντανακλαστική η φάση και την είδα και στο ριπλέι απ' ότι κατάλαβα έκανα μια προσποίηση εκείνη την ώρα δεν μπορείς να προλάβεις".

Είναι και βρεγμένο όμως το γήπεδο εκείνη την ώρα, δεν παίζει και ατό τον ρόλο του;
"Έχει περάσει αρκετή ώρα και είχα εγώ προλάβει να δω πως ελέγχεται το γήπεδο".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ