ΞΑΝΘΗ

Τσέναμο: "Έχουμε… αέρα για να προχωρήσουμε"

Τσέναμο: "Έχουμε… αέρα για να προχωρήσουμε"
Τσέναμο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λουΐτζι Τσέναμο, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Το 10 το κακό» με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη.

Ο τερματοφύλακας της Skoda Ξάνθης, Λουΐτζι Τσέναμο, αναφέρθηκε στην πορεία των Ακριτών έως τώρα στο πρωτάθλημα, τον Ολυμπιακό, το… ματς της χρονιάς με την Λάρισα, αλλά και στον Νόϊερ.

Για τα επεισόδια στο ντέρμπι των «αιωνίων»: «Μια από τα ίδια, δεν μπαίνει ποτέ τέλος. Μακάρι να βρεθεί ένας άνθρωπος με πυγμή να βάλει τέλος σε όλα αυτά, γιατί όταν βάζεις τα πράγματα στην θέση τους δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει και πολιτικό κόστος. Όσοι σχετίζονται με το ποδόσφαιρο χάνουν από αυτά που γίνονται».

Για τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο: « Αν κάποιος έβλεπε την βαθμολογία θα έπρεπε να είμαστε χαρούμενοι και με την ισοπαλία. Όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο βαθμοί. Εμείς κάναμε από την πλευρά μας πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και η νίκη δεν ήταν τόσο εύκολη όσο φάνηκε. Ο Πανιώνιος είναι ομάδα που έχει ταχύτητα».

Για την έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή της Ξάνθης: «Επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μας, αυτή η ανάσα που έχουμε πάρει μας δίνει «αέρα» να παίξουμε λίγο πιο ελεύθερα και να μην έχουμε στο μυαλό μας τα αρνητικά σενάρια».

Αν είναι ικανοποιημένος ο Λουτσέσκου έως τώρα από την πορεία της ομάδας: «Μας λέει και αυτός ότι με την εικόνα που έχουμε είμαστε στο -3 ή -4 από αυτό που θα μπορούσαμε να έχουμε. Μας δίνει συγχαρητήρια, λέει ότι κάνουμε καλή δουλειά και πως οι βαθμοί που έχουμε χάσει είναι στις λεπτομέρειες. Οπότε η απάντηση στην ερώτηση σας είναι ότι είναι ικανοποιημένος».

Για τους αγώνες που ακολουθούν με Λεβαδειακό και ΛάρισαΠάμε στην Λιβαδειά όπου θ” αντιμετωπίσουμε μια παραδοσιακή ομάδα, ο Λεβαδειακός είναι γνωστό πως όταν χρειάζεται βαθμούς θα… σκυλιάσει για να τους πάρει. Εμείς από την πλευρά μας χάνουμε δύσκολα εκτός έδρας, οπότε θα είναι καλός αγώνας.Για μας όμως το ματς της χρονιάς είναι την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στην Λάρισα. Η συγκεκριμένη ομάδα δεν είναι για την Β” Εθνική και θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου».

Η εκτίμηση του για το πρωτάθλημα: «Όσο ο Ολυμπιακός κάνει σωστή διαχείριση του μπάτζετ από τους ομίλους του Europa League δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός, εκτός αν κάποιος κάνει μεγάλη επένδυση, όπως προσπαθεί ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός μοιάζει άτρωτος».

Η πρόβλεψη του για τον αγώνα Μπάγερν – Ολυμπιακός: «Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα παλέψει και θα χάσει αξιοπρεπέστατα».

Ποιον θεωρεί κορυφαίο τερματοφύλακα: «Για μένα ο Νόιερ είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας όλων των εποχών με την εικόνα που έχω από τον Ντασάεφ και μετά. Η σειρά κατά την άποψη μου είναι Νόιερ, Σμάιχελ και απο εκεί και πέρα οι υπόλοιποι».

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ