ΞΑΝΘΗ

Τρεις απουσίες για Λουτσέσκου στην Ξάνθη

Τρεις απουσίες για Λουτσέσκου στην Ξάνθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρόβλημα στα μετόπισθεν για τον Λουτσέσκου στη Ξάνθη ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Λισγάρα-Γουάλας.

Να αφήσει πίσω της την βαριά ήττα από τον Πανιώνιο και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει η SKODA Ξάνθη στην αναμέτρηση του Σαββάτου (19/3) με τον Λεβαδειακό στα Πηγάδια.

Οι Ακρίτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους την Παρασκευή το πρωί και εν συνεχεία ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Εκτός έχουν μείνει οι τιμωρημένοι Λισγάρας, Γουάλας αλλά και ο Καμαρά που δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε ενώ εκτός είναι και ο Ζαραδούκας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το πρωινό της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής με αντίπαλο το Λεβαδειακό. Το «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena» θα φιλοξενήσει το 14ο εντός έδρας παιχνίδι της ξανθιώτικης ομάδας που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 15:00.

Μετά τις πρωινές ασκήσεις προθέρμανσης, το «διπλό» μικρής διάρκειας και την επιθετική ανάπτυξη με τα τελειώματα φάσεων ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην οποία δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Γουάλας – Λισγάρας καθώς κι ο Καμαρά που έχει ίωση. Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Λουτσέσκου είναι οι:

Τσέναμο, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Καρυπίδης, Γούτας, Φάρκας, Φλίσκας, Λουσέρο, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Κρίστοφερ, Σολτάνι, Ορφανίδης, Νιέτο, Ντιμιτρόφ, Τριάδης, Καπετάνος, Σκούρτης, Φασίδης".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ