ΞΑΝΘΗ

Το... τρολάρισμα της Ξάνθης στον Κούγια συνεχίστηκε

Το... τρολάρισμα της Ξάνθης στον Κούγια συνεχίστηκε

Η Ξάνθη διενήργησε κλήρωση ανάμεσα σε παίκτες και προσωπικό της ομάδας για να κληρωθεί το σπίτι που πόνταρε πριν το Ξάνθη - ΠΑΟΚ στη νίκη του δικέφαλου ο Αλέξης Κούγιας. (VIDEO)

Η Ξάνθη έδωσε σειρά στις ειρωνικές της ανακοινώσεις την Πέμπτη με αποδέκτη τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, διενεργώντας σε Live Streaming κλήρωση για το νικητή του σπιτιού του Αλέξη Κούγια.

Αφορμή για αυτή την κλήρωση και το... τρολάρισμα υπήρξε μια σχετική δήλωση του Αλέξη Κούγια το βράδυ του Σαββάτου (29/2) σε ραδιοφωνικό σταθμό πως θα πόνταρε το σπίτι του πως ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε τη νίκη στην Ξάνθη.

Όλοι οι παίκτες και το προσωπικό της Ακριτικής ΠΑΕ, πλην του τεχνικού τιμ, μαζεύτηκαν στην αίθουσα όπου είχε στηθεί μια κληρωτίδα και πραγματοποιήθηκε η κλήρωση που έφερε νικητή τον μασέρ της ομάδας Γρηγόρη Νταβογιάν.

Μάλιστα στον μασέρ της ομάδας δόθηκε και ένας φάκελος με 1.500 ευρώ για τα πρώτα έξοδα που θα χρειαστεί για το... νέο του σπίτι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

Την εκδήλωση της κλήρωσης παρουσίασε ο Υπεύθυνος Τύπου της ομάδας Μπάμπης Κυρλίδης, ο οποίος στην ομιλία του ανέφερε:

“Αγαπητοί φίλοι καλώς ήρθατε σ’ αυτήν την εκδήλωση που δυστυχώς για εσάς, θα έχει ένα, μόνο ένα νικητή. Για να σας βάλω λίγο στο κλίμα, ο μεταφραστής της Λάρισας έτσι όπως δηλώθηκε σε Φύλλο Αγώνα, το βράδυ του Σαββάτου 29/2 στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ είπε επί λέξη: “” Βάζω στοίχημα το σπίτι μου, ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει από την Ξάνθη. Και ξέρετε, το σπίτι μου δεν είναι και κάτι μικρό, είναι αρκετά μεγάλο.”

Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, για να πραγματοποιήσουμε μια κλήρωση μεταξύ των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και των εργαζομένων στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ – εκτός του προπονητή και των βοηθών του – προκειμένου να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα πάρει το σπίτι του μεταφραστή της Λάρισας.

Παράλληλα, τον ευχαριστούμε για την ευγενική του προσφορά. Να ξέρετε, περίπτωση “κωλοτούμπας” – άλλωστε το γνωρίζετε πολύ καλά – δεν υπάρχει. Γι’ αυτό ο νικητής παράλληλα με το σπίτι του μεταφραστή της Λάρισας θα παραλάβει κι ένα φάκελο στον οποίο υπάρχουν 1500 ευρώ, τα οποία είναι για τα άμεσα έξοδα που απαιτούνται (γενικός καθαρισμός, εξωτερικό ασβέστωμα, εξωτερική και εσωτερική απολύμανση). Είμαστε σίγουροι εκ των προτέρων, ότι ο νέος ιδιοκτήτης δεν θα μείνει μόνο με τον φάκελο στο χέρι.

Για να μην σας κρατάω σε αγωνία θα ξεκινήσουμε την διαδικασία. Καλή επιτυχία και καλή τύχη σε όλους.”

Νικητής ήταν ο μασέρ της ομάδας Γρηγόρης Νταβογιάν ο οποίος δήλωσε: “Ευχαριστώ πολύ, το σπίτι είναι πολύ μεγάλο θέλω να το δω από κοντά!”

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ