Το πρόγραμμα προετοιμασίας της Ξάνθης

Η Ξάνθη ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασία της, με το βασικό στάδιο να πραγματοποιείται στην Βουλγαρία. Τα τέσσερα φιλικά που θα δώσουν οι ακρίτες.

Στην Βουλγαρία θα πραγματοποιήσει η Ξάνθη το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, με τους ακρίτες να ανακοινώνουν το πρόγραμμά τους. Παράλληλα, θα δώσουν τέσσερα φιλικά με Λαμία, Κέρκυρα, Απόλλωνα και Πλατανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Για τις 3 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της Xanthi FC στα πλαίσια της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα είναι η 29η διαδοχική στην Super League για την ομάδα. Στις 19:00 την πρώτη Δευτέρα του Ιούλη η ξανθιώτικη ΠΑΕ θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στο γήπεδό της και μέχρι τις 16 Ιουλίου θα δουλεύει καθημερινά στα γήπεδα του αθλητικού της κέντρου στα Πηγάδια για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος, το δεύτερο στάδιο θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία από τις 16 έως τις 31 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στο Riu Pravets, η Xanthi FC θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους την Λαμία (20/7), την Κέρκυρα (23/7), τον Απόλλων (26/7) και τον Πλατανιά (29/7).

Στη συνέχεια και διανύοντας την τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος η Xanthi FC θα προγραμματίσει άλλα τέσσερα φιλικά παιχνίδια τα οποία θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Γιατί οι ευρωβουλευτές παίρνουν 6.824,85 ευρώ (καθαρά)

Όλοι ξέρουμε τα προνόνομια των εκπροσώπων μας στην Ευρωβουλή. Καλό να είναι πριν ψηφίσουμε να έχουμε μια εικόνα και για τα καθήκοντά τους.

Ντοκουμέντο: Όταν ο Ανδρέας έκανε νόμιμες τις εκτρώσεις το 1986

"Γιατί δεν νομιμοποιεί η κυβέρνηση και τις κλοπές και τους βιασμούς και τα ναρκωτικά";

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ