ΞΑΝΘΗ

Το αστεράκι από τη Ξάνθη που πήρε μεταγραφή στην Κροατία

Το αστεράκι από τη Ξάνθη που πήρε μεταγραφή στην Κροατία

Ο 19χρονος Δημήτρης Παπάζογλου, αμυντικός της Ξάνθης και βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέων, άφησε τους Ακρίτες για τη Νόβιγκραντ της Κροατίας όπου υπέγραψε για 2,5 χρόνια.

Στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κροατίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο 19χρονος Δημήτρης Παπάζογλου ο οποίος μέχρι πρόσφατα άνηκε στα τμήματα υποδομής της Ξάνθης.

Ο Παπάζογλου που είναι γεννημένος στις 16 Ιουνίου του 1999 αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέων που έχει προκριθεί στην Elite Round που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο.

Οι άνθρωποι της Νόβιγκραντ είχαν τσεκάρει τον Παπάζολου από τα ματς της Εθνικής Νέων και της Ξάνθης και προχώρησαν στην απόκτηση του προσφέροντας συμβόλαιο τα επόμενα 2,5 χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

Το αστεράκι από τη Ξάνθη που πήρε μεταγραφή στην Κροατία

Ο 19χρονος αμυντικός βρέθηκε στην Κροατία μαζί με τον εκπρόσωπο του Νίνο Μιλένκοβιτς (σ.σ. παλιό παίκτη του Πανσερραϊκού και της Δόξας Δράμας) και ανακοινώθηκε από το σύλλογο της Κροατίας.

ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΟΦΕΙΑ Η ΞΑΝΘΗ

Η Ξάνθη που δίνει βάση στα τμήματα υποδομής της έχοντας κάνει επαγγελματίες πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όπως οι Μελιόπουλος, Θυμιάνης δεν πρόσφερε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παπάζογλου.

Ο νεαρός αμυντικός βλέποντας ότι δεν τον υπολογίζουν αποφάσισε να φύγει και να πάει στην Κροατία και τη Νόβιγκραντ όπου θα κάνει μια προσπάθεια με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές να μείνει στην κατηγορία.

Οι Ακρίτες που δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τον κρατήσουν έχασαν τον Έλληνα διεθνή παίρνοντας μόνο τα τροφεία που στην συγκεκριμέηνη περίπτωση δεν ήταν και τόσα πολλά παρά το γεγονός ότι ο Παπάζογλου βρισκόταν εδώ και πέντε χρόνια στην Ξάνθη.

Ο Παπάζογλου λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μαζί με τον εκπρόσωπο του Νίνο Μιλένκοβιτς.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ