ΞΑΝΘΗ

Τέλος από την Ξάνθη οι Λάζαρος Ορφανίδης και Κωνσταντίνος Κώστας

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Παρελθόν από τη Ξάνθη αποτελούν δυο νεαροί ποδοσφαιριστές, οι Λάζαρος Ορφανίδης και Κωνσταντίνος Κώστας, καθώς λύθηκαν τα συμβόλαια τους.

Δεν θα συνεχίσουν τη καριέρα τους στην Ξάνθη οι Λάζαρος Ορφανίδης και Κωνσταντίνος Κώστας καθώς οι δυο νεαροί έλυσαν τα συμβόλαια τους με τους Ακρίτες καθώς δεν υπολογίζονταν από το Μίλαν Ράσταβατς για τη συνέχεια της σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι και οι δυο μέσοι δεν είχαν ούτε μια συμμετοχή στη φετινή Super League.

Η Ξάνθη ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τους δυο ποδοσφαιριστές αλλά και όσα έγιναν στην προπόνηση της Τετάρτης. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Προετοιμασίας συνέχεια για την Xanthi FC ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Η ξανθιώτικη ομάδα που βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας (μαζί με τον Λεβαδειακό) με 18 βαθμούς, την Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Λαμία εκτός έδρας για την 16η αγωνιστική. Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά την προβολή βίντεο με φάσεις, έκανε την ανάλυσή του στους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια έχοντας και την βοήθεια των συνεργατών του έδωσαν τις οδηγίες τους στα διαφορετικά κομμάτια της σημερινής προπόνησης που αφορούσαν ασκήσεις ταχυδύναμης, κατοχή μπάλας, pressing, μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση κι αντίστροφα και τελειώματα φάσεων. Μπρίτο και Μπαξεβανίδης είναι οι δύο παίκτες στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο προπονητής για το 8ο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος για την τρέχουσα σαιζόν.

Η Xanthi FC ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Λάζαρο Ορφανίδη και Κωνσταντίνο Κώστα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ