ΞΑΝΘΗ

Τελευταία προπόνηση της σεζόν στην Ξάνθη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΞΑΝΘΗ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
Γιουνές, Ξάνθη, Βασιλακάκης EUROKINISSI SPORTS

Η Ξάνθη ολοκλήρωσε τις προπονήσεις της για τη φετινή περίοδο με τους παίκτες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τη νέα χρονιά.

Αντίο στην φετινή περίοδο είπαν το πρωί της Τετάρτης (17/5) οι παίκτες της Ξάνθης καθώς πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο αναλώθηκαν φυσικά και στις καθιερωμένες ευχές για καλές διακοπές και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα τέλη Ιουνίου όταν και θα υπάρξει η επιστροφή στις προπονήσεις.

Όσο για το πρόγραμμα οι Ακρίτες γυμνάστηκαν για τελευταία φορά στο προπονητήριο της ομάδας και μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης ακολούθησε το οικογενειακό "διπλό" σε χαλαρούς ρυθμούς.

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η σεζόν 2016-17 στην Ξάνθη και ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί και τυπικά παρελθόν οι Ακρίτες βάζουν σε πρώτο πλάνο τη συμφωνία με το νέο προπονητή. Τον άνθρωπο ο οποίος θα καθοδηγήσει από εδώ και στο εξής την Ξάνθη τα επόμενα χρόνια.

Οι διεργασίες και τα πρώτα ραντεβού έχουν ήδη γίνει και μένει να δούμε ποιος τελικά θα είναι ο διάδοχος του Λουτσέσκου και το πιθανότερο είναι πως ο νέος προπονητής θα είναι η πρώτη ανακοίνωση από πλευράς των ανθρώπων της Ξάνθης ενόψει της νέας σεζόν.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ