ΞΑΝΘΗ

Στούρτζεον: "Χάσαμε 12 βαθμούς γιατί έχουμε τον ίδιο πρόεδρο με τον ΠΑΟΚ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο επιθετικός της Ξάνθης, Φάμπιο Στούρτζεον, αναφέρθηκε σε συνέντευξη στην πορτογαλική εφημερίδα, Ο Jogo, στην τιμωρία της ομάδας της Θράκης λόγω πολυιδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ.

Η Jogo έδωσε στη δημοσιότητα ολόκληρη τη συνέντευξη με τον Φάμπιο Στούρτζεον - αρχικά είχε δημοσιεύσει το πρώτο μέρος της - στην οποία ο 26χρονος Αγγλοπορτογάλος μεσοεπιθετικός μίλησε για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ και την τιμωρία των ακριτών.

"Είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε τη συνοχή μας και χάσαμε 12 βαθμούς, λόγω του γεγονότος ότι ο πρόεδρός μας είναι ο ίδιος με του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο δεν μπορεί να συμβαίνει στην ίδια κατηγορία, ενώ αυτοί (ο ΠΑΟΚ) έχασαν 7 βαθμούς. Με αυτήν την τιμωρία θα παλέψουμε για την παραμονή μας και όχι για την Ευρώπη", υποστήριξε ο Φάμπιο Στούρτζεον στην O Jogo.

Στα 24 ματς της Super League 1 που αγωνίστηκε με την ομάδα της Θράκης (τα 21 εξ αυτών στο αρχικό σχήμα) πέτυχε δυο γκολ - στις νίκες επί των Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικού - ενώ σκόραρε και στο μοναδικό ματς που αγωνίστηκε στο Κύπελλο επί του Απόλλωνα Λάρισας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στούρτζεον: "Δεν θα συνεχίσω στην Ελλάδα"
Στο Διαιτητικό κατά της Super League για τις υποθέσεις ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ