ΞΑΝΘΗ

Στο πρόγραμμα ο Καρυπίδης, χάνει Πανθρακικό ο Παπαστεριανός

Στο πρόγραμμα ο Καρυπίδης, χάνει Πανθρακικό ο Παπαστεριανός
INTIME SPORTS

Η συμμετοχή του Χρήστου Καρυπίδη σε φουλ ρυθμούς στο πρόγραμμα της Ξάνθης ευχαρίστησε τον Λουτσέκου που υπολογίζει στον έμπειρο αμυντικό ενόψει Πανθρακικού.

Μετά το θετικό αποτέλεσμα στην Τρίπολη η Ξάνθη θα συνεχίσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Super League αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Κομοτηνή σε ένα τοπικό ντέρμπι. Οι παίκτες του Λουτσέσκου ξεκίνησαν την Τρίτη (20/10) την προετοιμασία τους και τα ευχάριστα για τον Ρουμάνο τεχνικό ήρθαν από τον Χρήστο Καρυπίδη ο οποίος συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα.

Ο έμπειρος στόπερ δήλωσε παρών για το ματς της Κομοτηνής και αυτό είναι θετικό καθώς ο Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεση του τον Παπαστεριανό ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες στο ματς με τον Αστέρα και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το βράδυ της Κυριακής η SKODA ΞΑΝΘΗ επέστρεψε στην βάση της με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τρίπολη, φτάνοντας στους 7 μετά από ισάριθμες αγωνιστικές. Η ξανθιώτικη ομάδα διατήρησε το εκτός έδρας αήττητο και ξεκίνησε πλέον την προετοιμασία της για το επόμενο παιχνίδι, κι αυτό μακριά από τα Πηγάδια, με τον Πανθρακικό.

Το απόγευμα της Τρίτης στα γήπεδα του αθλητικού της κέντρου τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές δούλεψαν στα τελειώματα φάσεων ενώ υπήρξε προπονητικό "διπλό" σε γήπεδο μικρότερων διαστάσεων.

Στο πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά ο Χρήστος Καρυπίδης, ενώ ο Μανώλης Παπαστεριανός που συμπλήρωσε την Κυριακή με τον Αστέρα 4 κίτρινες κάρτες, αποφασίστηκε να απουσιάσει από την αναμέτρηση της ερχόμενης αγωνιστικής, με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ