ΞΑΝΘΗ

Ράσταβατς: "Συγγνώμη που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίλαν Ράσταβατς μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την απόδοση στον αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ ζήτησε συγγνώμη απ' τους φιλάθλους που η Ξάνθη δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη μέχρι το τέλος.

Η Ξάνθη, παρότι έμεινε με 9 παίκτες λόγω των αποβολών του Φλίσκα και του Σβάρνα, κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στην ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Μίλαν Μίλαν Ράσταβατς μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την απόδοσή τους, ενώ ζήτησε συγγνώμη απ' τους φιλάθλους που οι Ακρίτες δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη μέχρι το τέλος.

"Η πρώτη και η πιο δυνατή εντύπωση μου είναι ότι πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την ποιότητα του παιχνιδιού τους και μετά θέλω να ζητήσω συγνώμη που δεν πήραμε τους 3 πόντους, τους οποίους χάσαμε για λίγα λεπτά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που ξεκίνησαν ως 12ος παίκτης, έγιναν ο 11ος και τελικά ο 10ος παίκτης μας. Δεν είχαμε ισοστάθμιση σε σχέση με την ΑΕΚ, αυτό ήταν για εμάς μια πρόκληση.

Δεν πήραμε την νίκη αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Δεν φοβήθηκα ποτέ στον αγώνα, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, αμυνθήκαμε σωστά αλλά είχαμε πρόβλημα με την επιθετική μας λειτουργία λόγω των αποβολών. Συγνώμη που δεν επιτεθήκαμε όπως θέλαμε. Μεταξύ δύο πραγμάτων, τη διαιτησία και τους παίκτες μου, προτιμώ να μιλάω για τους παίκτες μου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ