ΞΑΝΘΗ

Ράσταβατς: "Σήμερα παίξαμε με την καρδιά μας"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μίλαν Ράσταβατς έμεινε ικανοποιημένος για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα και για το γεγονός ότι αυτή προήλθε από την καρδιά που έδειξαν οι παίκτες της ομάδας του.

Ικανοποιημένος από τη νίκη και όχι από την εμφάνιση απέναντι στον Απόλλωνα δήλωσε ο Μίλαν Ράσταβατς. Ο Σέρβος προπονητής επεσήμανε ότι η νίκη προήλθε από την καρδιά που έδειξαν οι παίκτες του.

Αρχικά, ο κόουτς της Ξάνθης τόνισε: "Ήταν ένα παιχνίδι για το οποίο προετοιμαστήκαμε με πίεση. Όλοι οι παίκτες ένιωσαν αυτήν την πίεση. Δεν ήταν το τέλειο παιχνίδι με βάση τον τρόπο που πάιξαμε, αλλά φυσικά προσθέτουμε τρεις πόντους στο ενεργητικό μας. Μίλησα μετά το παιχνίδι με τους παίκτες μου και τους έδωσα συγχαρητήρια! Τους ευχαρίστησα για την νίκη και για το γεγονός ότι έπαιξαν με την καρδιά τους! Η αυτοπεποίθησή μας αυξάνεται, θέλουμε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας, και να διεκδικήσουμε κι άλλα θετικά αποτελέσματα.

Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου:

Για τις αλλαγές που έκανε στην αρχική σύνθεση: "Ο Ντε Λούκας ήταν τραυματίας και ο Μελιόπουλος έλειπε στην εθνική ομάδα, όσον αφορά τις διαφορές μας με το προηγούμενο παιχνίδι. Κοιτάζω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ζητάω από τους παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι στο τακτικό επίπεδο και να παίζουν με καρδιά, όπως σήμερα".

Για το ότι οι φίλαθλοι ζήτησαν τη νίκη με τον Ατρόμητο: "Πρώτα απ όλα είμαι συγκεντρωμένος στην απόδοση. Όταν παίζουμε καλά έρχονται και τα αποτελέσματα. Να παίξουμε με καρδιά όπως παίξαμε σήμερα και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας όπως κάναμε σήμερα. Αν αυτά γίνουν με το σωστό τρόπο τότε μπορεί να έρθει και το αποτέλεσμα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ