ΞΑΝΘΗ

Ράσταβατς: "Να βελτιωθούμε στο κομμάτι της επίθεσης"

ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μίλαν Ράσταβατς υποστήριξε πως η Ξάνθη θα πρέπει να βρει τρόπο να ανοίγει και κλειστές άμυνες τονίζοντας πως οι παίκτες του είναι καλύτεροι όταν παίζουν σε ανοιχτό γήπεδο.

Ικανοποιημένος εν μέρει εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Αστέρα ο τεχνικός της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς. Ο Σέρβος προπονητής έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του που δεν είχαν πρόβλημα αμυντικά αλλά και στον κόσμο που στηρίζει ολοένα και περισσότερο τη προσπάθεια των Ακριτών.

Αυτό που δεν άρεσε στον Ράσταβατς ήταν το γεγονός πως οι παίκτες του δεν μπορούσαν να ανοίξουν την άμυνα του Αστέρα και πρέπει να βελτιωθούν στο κομμάτι αυτό. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή ως το τέλος, καταφέραμε να αναπτυχθούμε σωστά, φέραμε την μπάλα στο αντίπαλο μισό. Σήμερα ήμασταν λίγο άτυχοι και όχι τόσο γρήγοροι στην κυκλοφορία της μπάλας. όταν αντιμετωπίζεις δέκα παίκτες που μένουν χαμηλά, χρειάζεσαι ταχύτητα και εγρήγορση.

Οι παίκτες μου πάλεψαν όλες τις μπάλες, τους συγχαίρω, όπως έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους οπαδούς μας, που στα παιχνίδια μας βοηθούν πάντα και όλο και περισσότερο.

Κάθε παιχνίδι έχει ιδιαιτερότητες. Τους χώρους που βρίσκουμε στην επίθεση, τους διεκδικούμε, αλλά οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας είναι περιορισμένες. Τα χαρακτηριστικά των παικτών μου είναι πολύ ικανά όταν βρίσκουν χώρους.

Πρέπει να βελτιωθούμε στο κομμάτι της επίθεσης όταν οι αντίπαλοι μας παίζουν με αμυντική διάθεση. Θέλουμε το μηδέν πίσω, δεν θέλουμε να χάνουμε, έχουμε πολλή δουλειά στην επίθεση όμως να κάνουμε για να βρούμε λύσεις στις κλειστές άμυνες. Το γεγονός ότι έχουμε πολλούς παίκτες νέους, θέλει χρόνο για να γίνουμε καλύτεροι. Το ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε στο μέλλον και να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ