ΞΑΝΘΗ

Ράσταβατς: "Με τον αέρα κόντρα, παίζεις καλύτερα"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, απέδωσε στον κόντρα αέρα την καλή εμφάνιση των δύο ομάδων σε πρώτο και δεύτερο αντίστοιχα ημίχρονο.

Η Ξάνθη επικράτησε 3-2 του Πλατανιά στα Πηγάδια, παρότι ένας διαφαινόμενος θρίαμβος εξελίχθηκε σε μια αγχωτική επικράτηση.

Ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας της Θράκης, Μίλαν Ράσταβατς, απέδωσε το καλό ημίχρονο των δύο ομάδων στον κόντρα αέρα, ο οποίος κατά τη γνώμη του ευνοεί τους ποδοσφαιριστές.

"Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων, γιατί έπαιξαν κάτω από πολύ δύσκολοες συνθήκες. Μας έδειξαν σπουδαίο fair play και μεγάλη θέληση να παίξουν καλό παιχνίδι. Οι καιρικές συνθήκες, κάποιες φορές ευνόησαν εμάς, κάποιες άλλες τον Πλατανιά.

Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, σε κάποιες στιγμές είχαμε προβλήματα. Ο Πλατανιάς έχει χάσει πολλά ματς, αλλά ειδαμε πως είναι καλή ομάδα και δεν χάνει εύκολα κανένα παιχνίδι. Τα δώσαμε όλα για να νικήσουμε και στο τέλος τα καταφέραμε, τρίτη νίκη στη σειρά που βοηθά την αυτοπεποίθησή μας.

Το να παίζεις με τόσο αέρα, είτε κόντρα, είτε υπέρ σου, είναι δύσκολο, πρέπει όμως να το εκμεταλλευτείς όταν είναι υπέρ σου. Στο πρώτο ημίχρονο που τον είχαμε κόντρα, παίξαμε καλύτερα, όπως συνέβη με τον Πλατανιά στο δεύτερο μέρος. Συμπεράσμα είναι πως παίζεις καλύτερα με τον αέρα κόντρα!".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ