ΞΑΝΘΗ

Ράσταβατς: "Ξέραμε τις αδυναμίες του Πλατανιά"

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΞΑΝΘΗ (ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / Eurokinissi Sports)
Κίκε EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίλαν Ράσταβατς οδήγησε την Ξάνθη στην πρώτη της νίκη στην εφετινή Super League με το 2-0 απέναντι στον Πλατανιά και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το διπλό".

Μετά το 0-2 σε βάρος του Πλατανιά, ο προπονητής της Ξάνθης είπε στη συνέντευξη Τύπου: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση που έκαναν και για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, παίξαμε με έναν πολύ καλό τρόπο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα. Σίγουρα στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να έχουμε την κατοχή έτσι όπως είχαμε σχεδιάσει, αλλά καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως θέλαμε.

Φυσικά παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Πλατανιάς. Παίξανε ένα πολύ καλό παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα (με Παναθηναϊκό). Αυτό που καταφέραμε ήταν να βρούμε κενούς χώρους στο πρώτο ημίχρονο και ακόμα αυτό που πετύχαμε ήταν να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά από κάποιο γκολ και παίξαμε πολύ καλά από τα άκρα. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα μου και στον Πλατανιά στα επόμενα παιχνίδια".

Για το αν βοήθησε τον ίδιο στο διάβασμα του Πλατανιά το φιλικό στο Πράβετς και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

"Σκεφτήκαμε πολύ το παιχνίδι με τον Πλατανιά, ήταν πολύ καλό που παίξαμε μαζί τους ένα φιλικό στην προετοιμασία. Ξέραμε ποια ήταν τα δυνατά τους και ποια τα αδύνατά τους σημεία. Πιστεύω ότι δώσαμε πολλές μάχες και καταφέραμε και τις κερδίσαμε".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ