ΞΑΝΘΗ

Ράσταβατς: "Η ΑΕΚ έδειξε την ποιότητα της"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ΑΕΚ και τόνισε πως η ομάδα του αντιμετώπισε πρόβλημα στις στημένες φάσεις.

Η Ξάνθη γνώρισε μια βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ δεχόμενη γκολ στις πρώτες τρεις στημένες φάσεις που εκτέλεσαν οι γηπεδούχοι. Ο τεχνικός της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΚ στάθηκε στην ανωτερότητα των "κιτρινόμαυρων" ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ για το γεγονός ότι παραμένει και στις τρεις διοργανώσεις.

Ο Ράσταβατς είπε:

«Καταρχάς θέλω να συγχαρώ την ΑΕΚ που σίγουρα ήταν καλύτερη σήμερα. Δυστυχώς για εμάς σήμερα, ένα πρόβλημα που είχαμε ήταν στις στημένες φάσεις. Για κακή μας τύχη, οι πρώτες τρεις στημένες φάσεις έγιναν γκολ. Κόντρα στις μεγάλες ομάδες είναι δύσκολο όταν δέχεσαι γκολ τόσο νωρίς. Η ΑΕΚ, φυσικά, έδειξε την ποιότητα της, τη διαφορά ταχύτητας, ήταν δύσκολο να τους ακολουθήσουμε.

Δεν ήταν καλό ματς για εμάς αλλά προσπαθήσαμε να παίξουμε όπως κάνουμε σε κάθε γήπεδο. Αυτό μερικές φορές θα μας... δώσει κάποιες βαριές ήττες αλλά σίγουρα θα μας βοηθήσει σε άλλα ματς για να νικήσουμε. Δουλεύουμε για αυτό. Θέλω να απολογηθούμε στους οπαδούς μας για αυτή την μεγάλη ήττα, να είμαστε ενωμένοι και καλύτεροι στο επόμενο ματς με τον Απόλλωνα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Για το ποιος εκ των ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ είναι φαβορί για το πρωτάθλημα:
«Νομίζω πως θα υπάρχει ενδιαφέρον ως το τέλος της σεζόν. Η ΑΕΚ αξίζει σεβασμό γιατί είναι μέσα και στις τρεις διοργανώσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι λίγο πιο άνετος υπό αυτή την έννοια. Δεν μπορώ να πω αυτή την στιγμή με σιγουριά ότι μία ομάδα είναι καλύτερη και θα κατακτήσει τον τίτλο. Πιστεύω ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον ως το τέλος του πρωταθλήματος».

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ