ΞΑΝΘΗ

Ψάχνει νίκη και στο Κύπελλο η Ξάνθη

Ψάχνει νίκη και στο Κύπελλο η Ξάνθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ξάνθη θα υποδεχθεί την Πέμπτη (1/12) την Καλλονή για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος σε ένα ματς με άρωμα Super League και θέλει τη νίκη που θα την κρατήσει "ζωντανή" στην υπόθεση πρόκριση.

Μετά τις επιτυχίες της στην Super League η Ξάνθη θέλει να νικήσει για πρώτη φορά και στο Κύπελλο στον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Καλλονή. Μια αναμέτρηση με άρωμα Super League αφού μέχρι πέρυσι η Καλλονή αγωνιζόταν στην μεγάλη κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν "ζωντανοί" στην υπόθεση πρόκριση καθώς σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα δεν θα εξαρτώνται αποκλειστικά απ' αυτούς αλλά θα θέλουν συνδυαστικά αποτελέσματα.

Ο Λουτσέσκου μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τακτική και διπλό μικρής διάρκειας ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή.

Ο Ρουμάνος πήρε μαζί τους: Ζαρόπουλο, Σταθάκη, Παπαγεωργίου, Μπαξεβανίδη, Φλίσκα, Λισγάρα, Σβάρνα, Ορφανίδη Λ., Γουάλας, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Βασιλακάκη, Λάζιτς, Νιέτο, Τριάδη, Ορφανίδη Π., Γιουνές και Ράνο.

Συνεχίζουν μαζί Ξάνθη και GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Εν τω μεταξύ η Ξάνθη έκανε γνωστό ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία της με την GROUPAMA Ασφαλιστική με τις δυο πλευρές να συνεργάζονται τα τελευταία 13 χρόνια.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. και η GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για 14η συνεχή χρονιά. Μια συνεργασία που υπήρξε άριστη μέχρι σήμερα και η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει το ίδιο εξαιρετική και στο μέλλον".

4ος όμιλος

1. ΠΑΣ Γιάννινα 6 (2-0)
2. Αγροτικός Αστέρας 3 (2-2)
3. Ξάνθη 0 (0-1)
4. Καλλονή 0 (1-2)

3η Αγωνιστική 13/12
Αγροτικός Αστέρας-Ξάνθη
Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ