ΞΑΝΘΗ

Πρόστιμο στον μετανιωμένο Γιουνές η Ξάνθη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΞΑΝΘΗ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
Γιουνές, Ξάνθη, Βασιλακάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Χαμζά Γιουνές αντέδρασε κατά την αλλαγή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η διοίκηση της Ξάνθης έβγαλε ανακοίνωσε βγάζοντάς τον στην "σέντρα", ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τυνήσιος φορ θα τιμωρηθεί με πρόστιμο.

Ο πρώτος σκόρερ της Ξάνθης, Χαμζά Γιουνές, δυσανασχέτησε έντονα όταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον έκανε αλλαγή στο 74' του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης που ολοκληρώθηκε στο 1-1, ο Ρουμάνος τεχνικός είπε:

"Πιθανόν ήταν δυσαρεστημένος για την αλλαγή, όλοι θέλουν να παίζουν ως την τελευταία στιγμή. Συμβαίνουν αυτά. Έπρεπε να σκεφτούμε κι εμείς κάποιους παράγοντες, γιατί επέστρεψε χθες από την Εθνική του, έπρεπε να σκεφτούμε και την κούραση από το ταξίδι, δεν τα σκέφτονται όμως αυτά κάποιες φορές οι παίκτες".

Πάντως ο Χρήστος Πανόπουλος δεν το άφησε αυτό να περάσει έτσι. Με απόφαση τού εκδόθηκε δελτίο Τύπου, βγάζοντας στη... σέντρα τον 31 ετών διεθνή επιθετικό: "Κύριε ΧΑΜΖΑ ΓΙΟΥΝΕΣ,

Εκ μέρους της Διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου, του προπονητή και των εργαζομένων της ΠΑΕ, σας ζητάμε ταπεινά συγνώμη και δεσμευόμαστε ότι δεν θα ξανατολμήσει ο προπονητής, να σας κάνει αλλαγή σε παιχνίδι.

Και πάλι συγνώμη".

Ο δεύτερος σκόρερ της Super League με τα 13 γκολ έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά του, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ακριτική ΠΑΕ θα τον τιμωρήσει με πρόστιμο, όπως προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό. Δεν θα μείνει λοιπόν εκτός από το προσεχές παιχνίδι σε ένδειξη τιμωρίας, απλά θα του επιβληθεί πρόστιμο.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ