ΞΑΝΘΗ

Προπονήθηκε με την Ξάνθη ο Κασάδο

Προπονήθηκε με την Ξάνθη ο Κασάδο
Κασάδο

Η Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση του Χόρχε Κασάδο. Ο Ισπανός πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του προπόνηση με τους Θρακιώτες. Αναχωρεί τη Δευτέρα για το Πράβετς η ακριτική ομάδα.

Παίκτης της Ξάνθης είναι και τυπικά ο Χόρχε Κασάδο. Ο 28χρονος Ισπανός πέρασε τα ιατρικά τεστ με επιτυχία και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της νέας του ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι το νέο απόκτημα των Θρακιωτών έπαιζε πέρυσι στη Σαραγόσα, ενώ έχει περάσει και από Ρεάλ Β', Πονφεραντίνα και Μπέτις.

Η ενημέρωση της Ξάνθης: "Με τον Χόρχε Κασάδο, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Xanthi FC, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας. Ο 28χρονος Ισπανός αμυντικός, αφού πέρασε τα ιατρικά τεστ με επιτυχία ενσωματώθηκε στους ρυθμούς του νέου του περιβάλλοντος και το πρωινό της Τρίτης γυμνάστηκε στο προπονητήριο μαζί με τους συμπαίκτες του.

Προπονήθηκε με την Ξάνθη ο Κασάδο

Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σύντομα θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Το... μενού της ημέρας περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις με μπάλα σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους. Μέχρι και το Σάββατο έχουν προγραμματιστεί διπλές προπονήσεις ενώ την Δευτέρα η Xanthi FC θα αναχωρήσει για το Pravets της Βουλγαρίας και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της".

Στη λιτή της ανακοίνωση για τον παίκτη η ΠΑΕ ανέφερε: "Η Xanthi FC ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Jorge Casado Rodríguez".

Πατήστε εδώ και δείτε όλο το πάρε - δώσε των ομάδων της Super League

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ