ΞΑΝΘΗ

Προπόνηση και... τσίκνισμα στην Ξάνθη

Προπόνηση και... τσίκνισμα στην Ξάνθη

Προπόνηση με απουσίες, τσίκνισμα και ευχές σε Λισγάρα και Κασναφέρη περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης στην Ξάνθη.

Απ' όλα τα καλά είχε το πρόγραμμα της Πέμπτης στην Ξάνθη με τους Ακρίτες να συνδυάζουν προπόνηση και εν συνεχεία τσίκνισμα τηρώντας το έθιμο λόγω της ημέρας.

Συγκεκριμένα οι παίκτες του Λουτσέσκου συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο όπου προπονήθηκαν ενόψει του αγώνα εκτός έδρας με τον Ατρόμητο που θα διεξαχθεί το Σάββατο. Η προπόνηση αναλώθηκε σε ασκήσεις στον ανασταλτικό τομέα, στην δημιουργία αλλά και στα τελειώματα φάσεων με τον Ρουμάνο τεχνικό να ζητάει αποτελεσματικότητα από τους ποδοσφαιριστές του.

Εκτός μάχης για το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι σίγουρα οι Γουάλας, Παπαστεριανός, Χατζητερζόγλου που εξακολουθούν να γυμνάζονται μόνοι τους ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει και ο τιμωρημένος Μπαξεβανίδης.

Μετά το πέρας της προπόνησης οι Χρήστος Λισγάρας και Γιώργος Κασναφέρης δέχθηκαν τις ευχές και τα χρόνια πολλά καθώς είχαν τις προηγούμενες μέρες τα γενέθλιά τους κι ακολούθησε... barbeque, με το έθιμο του τσικνίσματος να... τηρείται στην ξανθιώτικη ομάδα.

Διάκριση για Ζίβκοβιτς

Εν τω μεταξύ πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 20ής αγωνιστικής της Super League αναδείχθηκε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Ο τερματοφύλακας της Xanthi FC συγκέντρωσε ποσοστό 20,96% στην εμφάνισή του με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας στη δεύτερη και τρίτη θέση τους Μάρκους Μπεργκ και Θανάση Ανδρούτσο αντίστοιχα.

Η βράβευσή του θα γίνει την Παρασκευή (17/2) στις 10:30 από τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της ομάδας Γιουράι Μπούτσεκ.

Προπόνηση και... τσίκνισμα στην Ξάνθη


Προπόνηση και... τσίκνισμα στην Ξάνθη
TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ