ΞΑΝΘΗ

Παπαδημητρίου: "Δεν θα αποκεφαλίσουμε τον Λισγάρα"

Παπαδημητρίου: "Δεν θα αποκεφαλίσουμε τον Λισγάρα"
Παπαδημητρίου, Λουτσέσκου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, Γιάννης Παπαδημητρίου, υπερασπίστηκε τον Χρήστο Λισγάρα, λέγοντας ότι "πάει να γίνει ένας κανιβαλισμός εναντίων του παιδιού, λες και δεν έχουμε δει άλλα τέτοια μαρκαρίσματα".

Για την ήττα (2-0) από τον Ολυμπιακό, αλλά και το τάκλιν που έκανε στον Σεμπά ο Λισγάρας μίλησε ο Γιάννης Παπαδημητρίου στονArenaFM 89.4. Ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης δήλωσε ότι ο παίκτης της ομάδας του θα τιμωρηθεί βάσει του εσωτερικού κανονισμού, λέγοντας παράλληλα όμως ότι "δεν θα τον αποκεφαλίσουμε κιόλας".

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό:

"Χθες και εμείς δεν παρουσιαστήκαμε στα επίπεδα που ήμασταν σε προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Μετά και την αποβολή χάσαμε τον ρυθμό μας και ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι".

Αναφορικά με την αποβολή και το εγκληματικό τάκλιν του Λισγάρα:

"Ήταν μια κακιά στιγμή, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Ο Λισγάρας δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή, ζήτησε συγγνώμη αλλά βλέπω ότι πάει να γίνει ένας κανιβαλισμός εναντίων του παιδιού, λες και δεν έχουμε δει άλλα τέτοια μαρκαρίσματα. Θα τιμωρηθεί βάσει τον εσωτερικό κανονισμό που έχουμε, θα μείνει έξω για τα παιχνίδια που προβλέπεται και τελείωσε. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας, δεν θα τον αποκεφαλίσουμε κιόλας".

Για τον Λουτσέσκου:

"Ο κ. Λουτσέσκου είτε η ομάδα είναι δεύτερη, είτε είναι Πέμπτη , είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής. Υπάρχει εμπιστοσύνη στον προπονητή Λουτσέσκου και εκτίμηση στον άνθρωπο Λουτσέσκου. Από εκεί και πέρα η χημεία που υπάρχει ανάμεσα στον πρόεδρο και στον προπονητή είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό".

Αναφορικά με το φετινό πρωτάθλημα:

"Βλέποντας στην αρχή τις κινήσεις των ομάδων, θεώρησα ότι θα κλείσει η ψαλίδα μεταξύ του Ολυμπιακού και τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. Οι «μεγάλοι» κάτι κάνουν λάθος, όταν βλέπεις ότι ο Πανιώνιος και η Ξάνθη είναι στην δεύτερη θέση. Το πρωτάθλημα έχει ρίξει και άλλο το επίπεδο του, ο Ολυμπιακός δεν είναι αυτός που ήταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και οι άλλες μεγάλες ομάδες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα".

Για τον φετινό στόχο της Ξάνθης:

"Η νίκη στο επόμενο παιχνίδι… Να προχωρήσουμε στο κύπελλο γιατί μας ενδιαφέρει και να κερδίσουμε στην συνέχεια τα Γιάννενα, όπου έχουμε τρεις βαθμούς διαφορά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το σοκαριστικό τάκλιν του Λισγάρα στον Σεμπά και οι αποβολές
Μία ή... οκτώ αγωνιστικές στον Λισγάρα
Πήγε για συγγνώμη στον Σεμπά ο Λισγάρας
Μάνταλος για Λισγάρα: "Διακινδύνευσε την σωματική ακεραιότητα…"
TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ