ΞΑΝΘΗ

Πανόπουλος: "Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Παναιτωλικού"

Πανόπουλος: "Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Παναιτωλικού"
Πανόπουλος INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Πανόπουλος με τοποθέτηση του τόνισε πως ο Παναιτωλικός έπρεπε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο ματς με την Ξάνθη το οποίο κακώς δεν μέτρησε.

Η Ξάνθη βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Παναιτωλικό στα Πηγάδια, όμως στο τέλος πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη με 3-1 επί των "καναρινιών". Ο Γιάννης Ματζουράκης, ωστόσο, έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης και σε αυτό το κομμάτι στάθηκε ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, με ανακοίνωση του.

Αναλυτικά:

"Με εκτίμηση προς την ομάδα του Παναιτωλικού, τους παίκτες του, τους προπονητές του, τους φιλάθλους του, όπως επίσης και προς τον ιδιοκτήτη της, έχω να αναφέρω τα κάτωθι:

Ο Παναιτωλικός πέτυχε ένα δεύτερο γκολ. Από τους παίκτες, προπονητές και παράγοντες κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά με τη σέντρα. Από το μόνιτορ μετά, όλοι διαπιστώσαμε ότι δεν ήτανε off side και ως εκ τούτου το γκολ ήταν κανονικό.

Αυτό ήταν το ανθρώπινο λάθος της διαιτησίας. Γιατί ανθρώπινο και μόνο ανθρώπινο είναι, όταν κανείς χρειάζεται το μόνιτορ για να δει το λάθος.

Ο Παναιτωλικός και η SKODA ΞΑΝΘΗ θα πρέπει να ξεχάσουν τη σημερινή τους εμφάνιση που δεν αποτελεί μνεία για τις ομάδες τους και το ποδόσφαιρο".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ