ΞΑΝΘΗ

Παίρνει "σκούπα" ο Πανόπουλος στην Ξάνθη

Παίρνει "σκούπα" ο Πανόπουλος στην Ξάνθη
Πανόπουλος INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Πανόπουλος έχει αποφασίσει να πάρει δραστικά μέτρα στην Ξάνθη, βλέποντας τις εμφανίσεις της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Παίρνει "σκούπα" ενόψει Γενάρη, μένει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ήττα (1-0) από τον Λεβαδειακό την Κυριακή (29/11), ήττα (1-0) από την ΑΕΛ και αποκλεισμός από τους "16" του κυπέλλου την Τετάρτη (2/12) και νέα ήττα (0-2) από τον Πλατανιά το Σάββατο (5/12) για την Skoda Ξάνθη. Τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα εντός έξι ημερών που έχουν "πειράξει" τον Χρήστο Πανόπουλο.

Ο ιδιοκτήτης της ακριτικής ΠΑΕ είναι αποφασισμένος να πάρει δραστικά μέτρα, μια και βλέπει ότι αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ δεν έχουν πείσει για την αξία τους. Το κλίμα έχει γίνει βαρύ και δεν αποκλείεται αρκετοί από αυτούς να αποχαιρετήσουν άμεσα. Ο Οβίντιου Χέρεα, για παράδειγμα, δεν έχει πείσει για την αξία του, παρότι ήρθε στους Θρακιώτες για να κάνει τη διαφορά. Αν δεν αλλάξει πρόσωπο, τότε δεν αποκλείεται να αποχωρήσει. "Καμπάνες" χτυπούν και για άλλους παίκτες (νεοαποκτηθέντες), για τους οποίους αναφορά θα γίνει προσεχώς.

Όσο για τον προπονητή, Ραζβάν Λουτσέσκου, λογικό είναι να υπάρχει δυσαρέσκεια. Για την ώρα, ωστόσο, ο 46χρονος προπονητής μένει στη θέση του. Αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ του Sport24.gr. Ειδικά με τον Ρουμάνο ο Πανόπουλος δεν θέλει να πάρει απόφαση εν θερμώ. Αναγνωρίζει πως έχει κάνει λάθη ο Λουτσέσκου, ξέρει όμως κιόλας ότι χάρη στη δική του δουλειά κατάφερε πέρυσι η ομάδα να κάνει την τρομερή πορεία μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου. Επόμενο παιχνίδι για τη Skoda αυτό με τη Βέροια στις 13 Δεκεμβρίου στα Πηγάδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πανόπουλος: "Ντροπή για όλους!"

Λουτσέσκου: "Είμαι υπεύθυνος, θα το... γυρίσουμε"

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ