ΞΑΝΘΗ

Ουζουνίδης: "Ήμασταν τυχεροί στο δεύτερο"

Ουζουνίδης: "Ήμασταν τυχεροί στο δεύτερο"
INTIME SPORTS

Η Skoda Ξάνθη ήταν τυχερή στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα στην Τρίπολη, όπως επεσήμανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Η Skoda Ξάνθη ήταν τυχερή στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα στην Τρίπολη, όπως επεσήμανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης:

" Ήμασταν τυχεροί στο δεύτερο ημίχρονο. Μια ομάδα με την ποιότητα του Αστέρα ήταν φυσικό να μας πιέσει και να μας δημιουργήσει δυσκολίες. Έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα.

Θα δούμε σε 2 αγωνιστικές τι έχουμε καταφέρει. Ο Αστέρας διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα, η οποία θα πρωταγωνιστήσει σε πλέι οφ και κύπελλο. Του εύχομαι το καλύτερο.

Ήταν σημαντικό να πετύχουμε ένα γκολ για να ανοίξει το παιχνίδι και να έχουμε χώρους. Σε κάποια ματς δεν τα καταφέραμε. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες. Το να μην είναι κάποιοι σε καλή μέρα, συμβαίνει στο ποδόσφαιρο.

Σήμερα πιεστήκαμε λόγω ποιότητας αντιπάλου και ορισμένων σφυριγμάτων του διαιτητή. Ο Αστέρας είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, οπότε κάποια λάθος σφυρίγματα μας έφεραν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ