ΞΑΝΘΗ

Ουζουνίδης: "Ήμασταν καλύτεροι"

Ουζουνίδης: "Ήμασταν καλύτεροι"
INTIME SPORTS

Η νίκη άξιζε στην Ξάνθη μέσα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" σύμφωνα με τον προπονητή της, Μαρίνο Ουζουνίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Ξάνθης:

" Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά του αγώνα όπου θα μπορούσε ο Άρης να σκοράρει με τον Καπετάνο και να είχε άλλη τροπή το παιχνίδι από εκεί και πέρα ήμασταν καλύτεροι.

Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για εκτός έδρας παιχνίδι αλλά δυστυχώς και πάλι δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου αλλά όταν όλες οι συγκυρίες είναι υπέρ μας θα πρέπει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς.

Μέχρι τώρα όμως έχουμε δυστυχώς τέσσερις βαθμούς αν και θα έπρεπε να έχουμε περισσότερους. Η ουσία του ποδοσφαίρου όμως είναι οι βαθμοί και αυτοί μένουνε. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε στην διακοπή για να διατηρήσουμε τον ρυθμό που έχουμε αλλά και να παίρνουμε τους βαθμούς που αξίζουμε.

Καλή συνέχεια στον Άρη. Μία ομάδα με πίεση κάτι που φάνηκε στην ροή του παιχνιδιού".

Για την αλλαγή του Μαρσελίνιο σχολίασε: " Περιμένουμε πολύ περισσότερα πράγματα από τον Μαρσελίνιο. Και ο Βλαχοδήμος όμως που μπήκε ήταν πάρα πολύ καλός σήμερα".

Για την παρουσία νεαρών ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα της φετινής χρονιάς για την ακριτική ομάδα: " Δημιουργήσαμε ένα ρόστερ και για να παίζουν νέα παιδιά όπως έγινε σήμερα με τους Μάνδαλο, Βλαχοδήμο, Σταθάκη και Μπέρτο. Δεν νομίζω ομάδες να χρησιμοποιούν νέα παιδιά όσο εμείς και μακάρι να συνεχίσουν έτσι".

Για το ότι σε αντίθεση με άλλα χρόνια για την Skoda Ξάνθη στα τελευταία λεπτά δεν πέρασε κάποιον αμυντικό αλλά επιθετικό τόνισε: " Θέλαμε το παιχνίδι. Να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όλα ήταν υπέρ μας όσον αφορά τις συνθήκες του αγώνα αλλά δυστυχώς δεν τις αξιοποιήσαμε".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ