ΞΑΝΘΗ

Νίκησε στο "αντίο" του ο Λουτσέσκου

Νίκησε στο "αντίο" του ο Λουτσέσκου
Ξάνθη

Στο τελευταίο του παιχνίδι με την Ξάνθη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε την ομάδα του να επικρατεί με 3-2 του Πανσερραϊκού σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο προπονητικό της θρακιώτικης ομάδας.

Το απόγευμα της Παρασκευής η Ξάνθη αντιμετώπισε τον Πανσερραϊκό σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο προπονητήριό της. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κέρδισε την αντίστοιχη του Παναγιώτη Διλμπέρη με 3-2, με τους δύο προπονητές να βγάζουν τα συμπεράσματά τους, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές τους.

Η Ξάνθη πέτυχε τα γκολ της νίκης με τους Ράνο (με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 37’) και Τριάδη που σημείωσε τα δύο επόμενα τέρματα της ομάδας στο 46’ και 80’. Ο Πανσερραϊκός είχε ανοίξει το σκορ με τον Κανούλα στο 31’ και διαμόρφωσε το τελικό 3-2 με τον Κάκκο στο 83’.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης με βοηθούς τους κ.κ. Οτουζμπίρ - Κηλικιώτη ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης. Αυτό ήταν το τελευταίο ματς του Ραζβάν Λουτσέσκουν στην Ξάνθη. Ο Ρουμάνος μέχρι τις 11 Μαΐου θα είναι στην πόλη της Θράκης και μετά θα αποχωρήσει.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Δεμένικος, Σβάρνας, Μεχία, Καμαρά, Συλλά, Παπαγεωργίου, Χατζητερζόγλου, Ράνος, Μελισσόπουλος, Τριάδης, Ορφανίδης Π. Έπαιξαν και οι Παπαστεριανός, Τζελέπης, Κώστας και Κολλαράς.

Πανσερραϊκός (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας, Λάντο, Μόμπιν, Βοσκόπουλος, Γαβριηλίδης, Ιωαννίδης, Κάκκο, Κανουλας, Παπατζίκος, Σιάκκας, Τσιμίκας. Έπαιξαν και οι: Κασίμης, Τάντιτς, Κτιστόπουλος, Λατινόπουλος, Παναγιωτίδης, Πόζογλου, Τσούτσης, Γιαξής,Ταχματζίδης, Άντριτς.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ